Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Yes! Dé Harry Potter-tentoonstelling komt naar Nederland

Yes! Dé Harry Potter-tentoonstelling komt naar Nederland

Yes! Dé Harry Potter-tentoonstelling komt naar Nederland

Harry Potter-fans opgelet: zojuist is bekendgemaakt dat de succesvolle tentoonstelling Harry Potter: The Exhibition binnenkort te zien zal zijn in Utrecht.

Tovenaarswereld
Fans van de succesvolle boeken en films over de tovenaar met het litteken op zijn voorhoofd kunnen volgend jaar hun hart ophalen tijdens deze bijzondere tentoonstelling. Vanaf 11 februari tot en met 30 juni 2017 kunnen alle liefhebbers de mysterieuze tovenaarswereld instappen tijdens de tentoonstelling die te zien zal zijn in Utrecht.

Magische reis
Harry Potter: The Exhibition ging in wereldpremière in Chicago en heeft sindsdien al meer dan 4 miljoen bezoekers getrokken. Na Chicago konden fans van de tovenaar in New York, Sydney, Singapore, Tokio, Parijs, Shanghai en Brussel  al de tentoonstelling bekijken. En nu zijn dus de fans in Nederland aan de beurt. Wat je kunt verwachten? Een magische reis langs allerlei bekende scènes uit de Harry Potter-films. Zo bevat de tentoonstelling decors van de meest populaire locaties, zoals de leerlingenkamer, het klaslokaal Toverdranken en het Verboden Bos.

Wij zijn al ontzettend enthousiast geworden en kunnen niet wachten tot volgend jaar. Wil je zeker zijn van een kaartje? Vanaf 16 september kun je de kaartjes al bestellen. Zo ben je er gegarandeerd bij!

Bron: RTL.

Lees ook: