Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > YES: Déze Harry Potter acteurs komen naar Nederland!

YES: Déze Harry Potter acteurs komen naar Nederland!

YES: Déze Harry Potter acteurs komen naar Nederland!

Volgende maand wordt de tentoonstelling Harry Potter: The Exhibition! in CineMec in Utrecht geopend. Daar kunnen we echt niet op wachten. Maar het wordt nóg leuker, want acteurs James en Oliver Phelps zullen bij de feestelijke gebeurtenis aanwezig zijn. Yay!

Videoboodschap
De tweeling speelt in de Harry Potter-films de roodharige twins Fred en George Wemel, de broers van onder andere Ron en Ginny. De acteurs maakten het nieuws zelf bekend via een videoboodschap en maken daarmee alle Harry Potter fans ontzettend blij. Hoe leuk is het om hen in levende lijve te kunnen ontmoeten?

Harry Potter wereld
De tentoonstelling was onder andere al te bewonderen in Brussel, Chicago, New York en Shanghai, maar komt nu dus ook naar ons kikkerlandje toe. Wat je van de tentoonstelling kunt verwachten? Héél veel Harry Potter goodness! Je kunt de leerlingenkamer van Giffoendor bekijken, allerlei toverdrankjes bewonderen en sfeer proeven in het Verboden Bos. Je waant je even helemaal in de wondere wereld van Harry Potter, en kunt ook nog eens wandelen door bekende scènes uit de films.

De Harry Potter: The Exhibition! is vanaf 11 februari tot en met 30 juni te zien in Utrecht. Dat wordt hollen!

 

Bron: RTL, Instagram.

Lees ook: