Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Yes! Er komt een nieuwe versie van “Ocean’s 11” met een vrouwelijke cast!

Yes! Er komt een nieuwe versie van “Ocean’s 11” met een vrouwelijke cast!

Yes! Er komt een nieuwe versie van “Ocean’s 11” met een vrouwelijke cast!

Hoera! Er komt een reboot van de film Ocean’s 11 met een geheel vrouwelijke cast! De film gaat waarschijnlijk Ocean’s Ocho heten en zal als alles goed gaat grote sterren als Cate Blanchett, Sandra Bullock, Anne Hathaway en Rihanna in de hoofdrol hebben. OMG! Amazing

giphyrihannamoney

Beeld: giphy.com

Ocean’s Ocho

De film zal een soortgelijke verhaallijn volgen als de eerdere (mannelijke) Ocean’s trilogie die grote namen als George ClooneyMatt Damon en Brad Pitt in de hoofdrollen had. George Clooney speelde Danny Ocean die een groep charmante criminelen en oplichters bij elkaar bracht voor een mega-heist. Denk bij Ocean’s Ocho dus aan acht badass vrouwen die een crimineel masterplan gaan uitvoeren in de trant van een kunstroof of bankoverval.

giphyoceans

Beeld: giphy.com

Grote namen

Voorlopig zijn alleen Cate Blanchett en Sandra Bullock echt vastgelegd voor de film. Met Anne Hathaway, Rihanna, Helena Bonham Carter, Mindy Kaling en Awkwafima (de rap-naam van Nora Lum, die onlangs nog in Bad Neighbours 2 speelde) zijn de onderhandelingen nog druk gaande, maar wij vermoeden dat ze wel ja zullen zeggen tegen een film met zoveel girl power!

Maar… dat zijn pas zeven namen, wie gaat nummer acht zijn? En wie wordt de mannelijke tegenhanger van Julia Roberts die in de Ocean’s trilogie het hart van Danny Ocean stal? En zouden sterren uit Ocean’s 11, 12 en 13 terugkomen in deze film? Wij zijn benieuwd!

giphybradpittoc

Beeld: giphy.com

Lees ook:

Yes! Rihanna komt met nóg een nieuwe Puma creeper!

7 mannen die je gedatet moet hebben voor je je settelt

Gezinsuitbreiding voor Brad Pitt en Angelina Jolie?

Bron: variety.com / deadline.com