Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > YES: er komt een vijfde boek van Fifty Shades of Grey

YES: er komt een vijfde boek van Fifty Shades of Grey

YES: er komt een vijfde boek van Fifty Shades of Grey

Fifty Shades of Grey was normaal gezien een trilogie, maar we krijgen er maar niet genoeg van. En dat is iets wat de auteur van de boeken, E.L. James, goed begrepen heeft. Op de 27e verjaardag van het personage Anastasia Steele heeft ze namelijk bekendgemaakt dat er nog een vijfde boek in de maak is. Iets waar wij alleen maar blij om kunnen zijn.

De trilogie bestond oorspronkelijk uit Fifty Shades of Grey, Fifty Shades Darker en Fifty Shades Freed. Toch werd vorig jaar al bekendgemaakt dat er een vierde boek in de maak was. In dat exemplaar leren we het verhaal beter kennen, en wel door de ogen van Christian Grey. Het is momenteel nog niet te koop, maar wordt in de loop van 2017 uitgebracht.

Vorig weekend, op de 27e verjaardag van hoofdpersonage Anastasia Steele om precies te zijn, werd aangekondigd dat er nog een vijfde boek komt. Zo heeft E.L. James op Facebook een klein stukje uit het verhaal gepost. Een geweldige manier om de verjaardag van Anastasia te eren, en zo krijgen alle fans meteen ook een cadeautje. We like!

Lees ook:

Copyright: Sandie Stroobants