Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Yes! Er komt een Nederlandse versie van ‘Say Yes To The Dress!’

Yes! Er komt een Nederlandse versie van ‘Say Yes To The Dress!’

Yes! Er komt een Nederlandse versie van ‘Say Yes To The Dress!’

Ben jij gek op trouwerijen, trouwjurken en alles wat er bij een big wedding komt kijken? Dan ga jij heel blij worden van dit nieuws, want er komt binnenkort een Nederlandse versie van het populaire programma ‘Say Yes To The Dress’ op televisie!

Nederlandse bruidjes
De formule van deze Nederlandse versie is precies hetzelfde als de Amerikaanse, alleen zijn er nu dus Nederlandse bruidjes op zoek naar hun trouwjurk! Voor de opnames komt de Amerikaanse bruidsexpert en jurkengoeroe Randy Fenoli, die ook te zien is in de Amerikaanse versie van de serie, naar Nederland. Hier zal ze de bruiden helpen tijdens de zoektocht naar dé perfecte jurk.

De jacht naar de jurk
Televisiezender TLC is momenteel al druk op zoek naar Nederlandse en Vlaamse vrouwen die binnenkort het ja-woord gaan geven, om hen te helpen bij het vinden van een jurk die ze zal laten stralen. De gelukkige brides to be worden in het nieuw gestoken in bruidswinkel Koonings in het Noord-Brabantse Deurne. De eerste Nederlandse versie van Say Yes To The Dress bestaat uit acht afleveringen, en is dit najaar op televisie. We can’t wait!

Bron: Grazia

Lees ook: