Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > YES: er is een film over Voldemort in de maak!

YES: er is een film over Voldemort in de maak!

YES: er is een film over Voldemort in de maak!

Harry Potter-fans opgelet! Zat jij ook in zak en as omdat het voor altijd gedaan zou zijn met de Harry Potter-boeken en -films? Cheer up! Er komt namelijk een prequel over niemand minder dan Jeweetwel – Voldemort dus. En de trailer kun je nú al bekijken.

Lees ook: Herken jij ze? 19 fails uit de ‘Harry Potter’-boeken

Huisvlijt van fans
Nu moeten we er meteen even een disclaimer tegenaan gooien, want het betreft dus níet een grote productie zoals de voorgaande films. Maar eigenlijk is deze film een stuk specialer, want het laat zien hoe sterk de fanbase van Harry Potter is. Fans van de tovenaarsserie zijn na het lezen van Harry Potter and the Half-Blood Prince aan de slag gegaan met hun eigen film, over het leven van Voldemort nog vóórdat hij de duistere tovenaar werd.

Voldemort: Origins of the Heir
De film heet Voldemort: Origins of the Heir en het verhaal focust zich op de heks Grisha Mac Laggen. Doesn’t ring a bell? Je hoeft je niet te schamen, want deze naam is speciaal voor de film in het leven geroepen. Deze heks komt door een onopgeloste moord in aanraking met Tom Marvolo Riddle. En dat is dus precies wie je denkt dat het is: een jonge Voldemort.

Trailer
De trailer van de film kun je nu al bekijken. Er waren even wat problemen, want de makers van de originele Harry Potter-films waren not amused met deze huisvlijt. Warner Bros klaagde de makers aan, maar nu is er dan tóch een akkoord gekomen. Op Facebook laten de makers weten dat de film eind 2017 te bekijken zal zijn. Wij zijn héél benieuwd!

Bekijk de trailer hieronder. Wat vinden jullie ervan?

Wil je niets meer missen van Flair? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale lente-aanbieding: 10 nummers voor slechts €10

Bron: Facebook, ELLE

Shoppen is altijd een goed idee