Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Yes! Deze heerlijke nieuwe serie is vanaf vandaag wekelijks te zien

Yes! Deze heerlijke nieuwe serie is vanaf vandaag wekelijks te zien

Yes! Deze heerlijke nieuwe serie is vanaf vandaag wekelijks te zien

Ben je dol op series van eigen bodem, zoals Dokter Tinus, Familie Kruis en Divorce? Dan zit je vanavond gebakken bij SBS 6. Op de zender begint het eerste seizoen van Zomer in Zeeland, een veelbelovende komische dramaserie waarin Daniël Boissevain, Pip Pellens en Tonko Bossen de hoofdrollen spelen. 

Lees ook:
Jááá: Boer Zoekt Vrouw krijgt online serie met oude bekenden

Het roer om
Volgens Daniël heeft de nieuwste parel op zijn cv het zich om net zo populair te worden als kijkcijferkanon Dokter Tinus, dat ook op SBS 6 werd uitgezonden. Hij vertolkt in de serie de rol van Sjors Mulder, een Amsterdamse columnist die na de dood van zijn vrouw het roer omgooit en met zijn tienerdochter- en zoon naar het Zeeuwse dorpje Lekzand verhuist. Dat dorp, een vrij gesloten gemeenschap met eigen regels en manieren, blijkt al gauw niet de makkelijkste keuze voor het stadse gezin.

Zit je dan…
Daarnaast is het voor de twee kinderen een éxtra zware dobber, aangezien vader Sjors de verhuizing niet overlegd, maar gewoon mededeelt. Zitten ze dan… in Zeeland… maar liefst 240 kilometer bij hun vrienden en oude vertrouwde wereldje vandaan. Dat levert uiteraard de nodige commotie op.

Fijne feelgood
Uiteraard kunnen we wat zomerse beelden goed gebruiken tijdens deze grijze, ijskoude januarimaand, maar afgezien daarvan vermoeden we deze serie inhoudelijk ook zal zorgen voor een heerlijk warm gevoel van binnen.

Wij zijn enorm benieuwd! Ga jij vanavond kijken? Kom vast in de stemming met onderstaande trailer.

Zomer in Zeeland is vanaf vandaag wekelijks om 20.30 uur te zien op SBS 6.

 

Volg jij onze huishoudpagina al? Hier vind je al onze huishoudtips handig op een plek: www.facebook.com/flairathome

Beeld: SBS

Shoppen is altijd een goed idee