Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Yes! De trailer van ‘nóg duisterder’ The Handmaid’s Tale seizoen 2 is hier

Yes! De trailer van ‘nóg duisterder’ The Handmaid’s Tale seizoen 2 is hier

Yes! De trailer van ‘nóg duisterder’ The Handmaid’s Tale seizoen 2 is hier

De serie The Handmaid’s Tale, waarvan afgelopen jaar het eerste seizoen verscheen, is door velen bestempeld als beste serie van 2017. Gisteren verscheen de trailer van de tweede reeks en dat belooft mínstens zo intens te worden als het vorige.

Lees ook:
Zien: de nieuwste trailer van Fifty Shades Freed

Weinig opbeurend, bijzonder meeslepend
Volgens hoofdrolspeelster Elisabeth Moss wordt het tweede seizoen nóg duisterder en somberder dan het eerste, zo vertelde ze dit weekend bij een presentatie van de nieuwe reeks van de dystopische serie in het Californische Pasadena.

Er is nog hoop
“Ik zou zeker zeggen dat het duisterder is dan het vorige seizoen, als dat überhaupt mogelijk is”, zei Elisabeth. Toch neemt hopeloosheid het volgens de actrice niet over in de serie. “Het wordt duidelijk dat er meer vormen van verzet zijn. Er is een verzet in de buitenwereld, maar de opstand zit ook in haar. En daar zal je veel van terugzien dit seizoen”, aldus de actrice over haar personage June, die onder het regime door het leven moet gaan als Offred.

Overladen met prijzen
The Handmaid’s Tale, gebaseerd op het gelijknamige boek van Margaret Atwood, vertelt het verhaal over Gillead, een toekomstige versie van de VS waarin een religieus totalitair regime alle vruchtbare vrouwen opsluit en dwingt kinderen te baren van de gezagshebbers. De serie won eerder deze maand een Golden Globe voor beste dramaserie en ging er in september vandoor met Emmy’s in diezelfde en zeven andere categorieën.

Tempo maken, jongens
Het eerste seizoen van The Handmaid’s Tale is in Nederland te zien bij Videoland. Het tweede seizoen verschijnt op 25 april bij streamingsdienst Hulu. Wanneer de tweede reeks in Nederland beschikbaar wordt, is nog niet bekend.

Volg jij onze huishoudpagina al? Hier vind je al onze huishoudtips handig op een plek: www.facebook.com/flairathome

Beeld: Still uit video