Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > YES! De datum voor het laatste deel van Pretty Little Liars is bekendgemaakt!

YES! De datum voor het laatste deel van Pretty Little Liars is bekendgemaakt!

YES! De datum voor het laatste deel van Pretty Little Liars is bekendgemaakt!

Een tijdje geleden werd bekendgemaakt dat het zevende seizoen van Pretty Little Liars eindelijk op Netflix zou verschijnen en de makers hebben zonet een nieuwe datum vrijgegeven. Niet zomaar een, maar dé datum waar we al een tijdje op aan het wachten zijn. Eerder werd al gezegd dat de laatste 10 afleveringen van de serie zouden verschijnen in april 2017, maar dat zou nu specifiek de 18e zijn! Yes!

Hoewel het nog steeds bijna 5 maanden is, zijn we al blij dat er een definitieve datum op geplakt is. Dinsdag 18 april 2017 gaan de laatste 10 afleveringen van Pretty Little Liars van start! Als we dus een beetje rekenen, zullen op 20 juni alle geheimen opgelost zijn. Wie is Uber-A? Welke koppels eindigen samen? En waarschijnlijk nog tientallen andere vragen die nu niet in ons opkomen.

Omdat de feestdagen in aantocht zijn en iedereen zich net dat tikkeltje vrijgeviger voelt, gaven de producers nog enkele weetjes mee. Zo zullen enkele oude bekenden hun opwachting maken in Rosewood, meer specifiek Jenna, Paige, Charlotte en Wren. Huh wat? Is Charlotte niet dood dan? Jeetje, wat een drama!

Om de fans bezig te houden tot 18 april, zal Uber A gedurende de komende maanden enkele berichten plaatsen op sociale media én zullen er behind-the-scenes-foto’s gedeeld worden van de cast. Hou dus zeker de Facebookpagina van Pretty Little Liars in het oog, al houden wij jullie natuurlijk ook op de hoogte! Spannend!

Lees ook: