Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Yes! Dít zijn alle gasten van Linda’s Zomerweek seizoen 4!

Yes! Dít zijn alle gasten van Linda’s Zomerweek seizoen 4!

Yes! Dít zijn alle gasten van Linda’s Zomerweek seizoen 4!

Alleskunner Linda de Mol lanceerde alweer drie jaar geleden haar eigen talkshow ‘Linda’s Zomerweek’ op RTL4, en dit werd zeer goed ontvangen. Nu is het alweer tijd voor het vierde seizoen, en wij weten wie er op de bank komen zitten!

De gasten
Gisteravond werd tijdens de uitzending van RTL Boulevard bekendgemaakt wie er allemaal te gast zullen zijn bij Linda’s Zomerweek aankomende augustus. De week trapt af met Ronald Koeman en Heleen van Royen. Dinsdag is het de beurt aan Carly Wijs en Simon Keizer. Daarna mogen Jesse Klaver en Isa Hoes op de bank plaatsnemen. Op donderdag neemt Sylvie Meis plaats op de bank, en ook Richard Groenendijk is dan te gast. En de week wordt afgesloten met Halina Reijn en Humberto Tan.

Instagram
Sylvie Meis is de eerste bekende Nederlander die via sociale media laat weten dat ze te gast is bij het succesvolle praatprogramma deze zomer. Met het bijschrift: ‘my crew‘, en allerlei hashtags, waaronder #lindademol en #lindaszomerweek, uit de blonde presentatrice haar enthousiasme.

Muziek
Naast de interviews is er ook dit seizoen weer veel muziek te horen tijdens het programma. Daar waar de muzikale begeleiding eerst werd gedaan door zanger Ruben Hein, is het nu de beurt van jazzzanger Wouter Hamel. Linda’s Zomerweek is half augustus een week lang te zien op RTL4.

Bron: Lindanieuws.nl

Lees ook: