Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Yes: Ariana Grande komt naar Nederland met ‘Dangerous Woman’-tour!

Yes: Ariana Grande komt naar Nederland met ‘Dangerous Woman’-tour!

Yes: Ariana Grande komt naar Nederland met ‘Dangerous Woman’-tour!

Ariana Grande maakte enkele uren geleden zelf bekend dat ze met haar ‘Dangerous Woman’-tour naar Europa komt via een foto op Instagram. De zangeres zal ook in Nederland te zien zijn op 14 mei 2017 in de Ziggo Dome in Amsterdam. Naast zingen is de 23-jarige ook een kei in imitaties van andere celebs zoals Britney Spears, Jennifer Lawrence en Shakira. Wij zetten de leukste fragmenten voor jullie op een rijtje!

Het eerste fragment is afkomstig van de Amerikaanse show ‘Saturday Night Live’ en is al meer dan 14 miljoen keer bekeken. Ariana kruipt er in de huid van een stagiaire die een technisch probleem bij streamingdienst Tidal moet oplossen.

Het tweede fragment is afkomstig van de ‘The Tonight Show’ met presentator Jimmy Fallon en is al meer dan 72 miljoen keer bekeken. Hij daagde Ariana uit voor een spelletje ‘Wheel of Musical Impressions’ waarin beiden populaire liedjes zingen met de stem van iemand anders. Britney Spears, Christina Aguilera, Celine Dion,… niets is te moeilijk voor Ariana.

En wie dacht dat Ariana enkel zangeressen kon imiteren, heeft het grondig mis. De 23-jarige zangeres kroop in de rol van actrice Jennifer Lawrence voor ‘Saturday Night Live’. En niet enkel haar pruik, maar ook haar stem leken exact op die van Jennifer.

Toen Ariana nog niet zo bekend was, plaatste ze zelf filmpjes op Youtube waarin ze bekende zangeressen nadeed. Dit filmpje dateert van minstens 6 jaar geleden, maar ook toen was de 23-jarige al een kei in imitaties.

De tickets voor haar concert gaan op vrijdag 28 oktober in verkoop.

Lees ook: