Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > YES! Deze Amerikaanse fastfoodketen komt naar Nederland

YES! Deze Amerikaanse fastfoodketen komt naar Nederland

YES! Deze Amerikaanse fastfoodketen komt naar Nederland

Gezond en regelmatig eten is belangrijk, maar af en toe moet je jezelf ook durven verwennen met een geglazuurde donut, een groot stuk taart, een patatje oorlog, een vette hamburger of.. een taco van Taco Bell.

De Amerikaanse fastfoodketen komt namelijk eind dit jaar of begin volgend jaar naar Nederland. Taco Bell werd in 1962 opgericht in Amerika en heeft inmiddels bijna 6.500 winkels wereldwijd. De keten specialiseert zich in de Texaans-Mexicaanse-keuken, in de volksmond ook wel Tex-Mex genoemd. Centrale ingrediënten zijn bonen, rundvlees, mais, (gesmolten) kaas, avocado, tomaten, chilipepers en uien – perfect voedsel voor een stevige kater dus. 🙂

tacobell

Taco Bell serveert overigens niet alleen taco’s, maar ook enchiladas, burritos, nachos en allerlei andere gerechten.

De bedoeling is om in Nederland de komende 10 jaar door te groeien tot ongeveer 50 filialen. De winkels zullen er anders uitzien dan die in de Verenigde Staten. Masterfranchisenemer Andrew Stewart zei daarover het volgende tegen RetailNews:  ‘Het wordt een transparant concept met een open keuken en zonder kunstmatige ingrediënten of andere toevoegingen.’  Bovendien zullen de gerechten niet opgerold worden, behalve als de klant een bestelling mee wil nemen.

You brought it back. We made it $1. #BeefyCrunchBurrito #CheesyDoubleBeefBurrito

A photo posted by Taco Bell (@tacobell) on

 

Het is nog niet bekend waar de eerste vestiging van Taco Bell in Nederland komt.

 

Lees meer:

Bron: RetailNews