Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Yes: Dít zijn de 5 boeren van Boer Zoekt Vrouw Internationaal!

Yes: Dít zijn de 5 boeren van Boer Zoekt Vrouw Internationaal!

Yes: Dít zijn de 5 boeren van Boer Zoekt Vrouw Internationaal!

We hebben er even op moeten wachten, maar nu is het eindelijk zo ver. De KRO-NCRV heeft eindelijk de foto’s van de deelnemende boeren van het nieuwe seizoen van Boer Zoekt Vrouw Internationaal vrijgegeven. En ze komen weer uit álle hoeken van de wereld!

Hier zijn ze dan!
De vijf mannen – want er is geen boerin dit seizoen – zijn uiteenlopend in leeftijd en wonen zowel binnen als buiten Europa. Let us introduce you: David (27) die zich in Roemenië heeft gevestigd, Olke (51) uit Texas, Riks (39) uit Canada, Marc (37) die in Zambia een boerderij runt en Herman (24) uit Frankrijk.

Eigenwijze optimist
De boeren zijn ontzettend verschillend, van zowel karakter als uiterlijk. Na de uitzending van gisteravond blijkt dat de populairste single boer momenteel boer Marc is. Hij heeft een grote tilapiakwekerij in Zambia opgezet, en is op zoek naar een ‘eigenwijze optimist’ die een overtocht naar Zambia wel ziet zitten. Op sociale media werd vooral veel over zijn tropenhoedje gesproken, en werd al gauw duidelijk dat hij een zeer gewilde boer is.

Mocht het je wel wat lijken om naar het buitenland te verhuizen en ben je gek op het boerderijleven? Dan heb je nu twee weken de tijd om een romantische brief te schrijven naar een van de boeren. Hieronder kun je de foto’s van de 5 boeren nog eens uitgebreid bestuderen.

Boer David. Foto: KRO-NCRV/Linelle Deunk

Portret+David_land_017+muur___

Boer Herman. Foto: KRO-NCRV/Linelle Deunk

Portret+Herman_land_+049+hek___

Boer Marc. Foto: KRO-NCRV/Linelle Deunk

Portret+Marc_148+hek_

Boer Olke Foto: KRO-NCRV/Linelle Deunk

Portret+Olke_PORTpr_051+hek_

Boer Riks Foto: KRO-NCRV/Linelle Deunk

Portret+Riks_PORTRprofiel_024+hek_

Lees ook:

Bron: Telegraaf, KRO-NCRV