Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > YAY! De trailer van de laatste afleveringen van Pretty Little Liars is eindelijk hier!

YAY! De trailer van de laatste afleveringen van Pretty Little Liars is eindelijk hier!

YAY! De trailer van de laatste afleveringen van Pretty Little Liars is eindelijk hier!

Hoewel 18 april 2017 nog super ver lijkt – en het eigenlijk ook wel is – krijgen we toch het gevoel dat binnenkort al onze vragen beantwoord zullen worden. De makers van Pretty Little Liars hebben namelijk deze ochtend een nieuwe én langere trailer van de laatste 10 afleveringen vrijgegeven en het belooft alvast super spannend te worden.

Wie nog niet alle afleveringen gekeken heeft, kan het artikel beter even bewaren tot later want er zullen enkele spoilers besproken worden. We hebben jullie gewaarschuwd…

Spencer

We weten eigenlijk niet goed waar we moeten beginnen want hoewel het fragment slechts 29 seconden duurt, krijgen we al vrij veel belangrijke antwoorden cadeau. Zo zien we dat Spencer nog leeft nadat ze in de laatste aflevering werd neergeschoten door Jenna en in de armen van haar moeder Mary-Drake (WATT??!!) het bewustzijn verloor. Nu blijkt actrice Troian Bellissario – die enkele dagen geleden nog in het huwelijksbootje stapte – toch terug te keren naar de show en hopelijk ligt er een mooie toekomst voor haar en Toby in het vooruitzicht. Al doet de trailer ons toch een beetje twijfelen want Spencer roept uit dat A.D. alles verwoest heeft in haar leven. Ai…

A.D.

In de laatste aflevering zagen we hoe de relatie van Ezra en Aria op het spel stond vanwege een mogelijke terugkeer van Nicole, maar het koppel wist hun problemen samen toch op te lossen. In de nieuwste trailer zien we echter dat het nog steeds niet zo goed gaat met de twee lovers en Ezra zegt zelfs ‘dat hij niet alles kan vergeven‘. Euhm, betekent dit dat er dan geen trouwerij zal zijn?

Ook A.D. of Uber A – of hoe dat mens nu eigenlijk echt zou heten – verschijnt in het korte fragment en lijkt zijn of haar capuchon af te doen. Zouden we dan toch eindelijk de identiteit van de verschrikkelijkste persoon in heel de serie te weten komen?

Wren

Zoals eerder aangekondigd zullen er enkele oude bekenden opduiken in de laatste afleveringen. Zo ook dokter Wren, die nu voor de gelegenheid zijn haren heeft afgeschoren. Het is heel moeilijk om hem te herkennen in de trailer, maar als je deze vertraagt naar snelheid 0.25 krijg je hem duidelijk samen met Spencer te zien. Wij namen alvast een screenshot voor jullie.

Spannend!

Lees ook: