Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > YAY! Op deze datum wordt de Victoria’s Secret Fashionshow uitgezonden in Nederland

YAY! Op deze datum wordt de Victoria’s Secret Fashionshow uitgezonden in Nederland

YAY! Op deze datum wordt de Victoria’s Secret Fashionshow uitgezonden in Nederland

We vertelden jullie eerder al dat de Victoria’s Secret show dit jaar niet meer in Amerika zou plaats vinden, maar in de stad van de romantiek. Romee Strijd en de zusjes Hadid zullen namelijk op 30 november hun beste beentje voorzetten op de catwalk in Parijs en worden muzikaal bijgestaan door Lady Gaga, Bruno Mars en The Weeknd. De show wordt nooit live uitgezonden en de wereldpremière is deze keer geprikt op 6 december. Een laat sinterklaascadeautje dus!

Voor het eerst zal de show op hetzelfde moment uitgezonden worden in de Verenigde Staten als in Nederland. Wie op de eerste rij wil zetten, gaat wel heel vroeg moeten opstaan want door het tijdverschil met Amerika zal de show bij ons om 4.00 uur ’s ochtends op de televisie verschijnen. Toch geen vroege vogel? Dan kun je nog steeds de herhaling bekijken die op dezelfde dag om 22.30 uur op Net5 wordt uitgezonden.

Wat kan je nu allemaal verwachten van de show? Voor de eerste keer zullen de zusjes Hadid samen paraderen op de catwalk van Victoria’s Secret en voor Bella is het zelfs de allereerste keer dat ze zich mag hullen in de prachtige lingerie van het merk. Ook vaste waarden zoals Romee Strijd, Behati Prinsloo, Adriana Lima, Karlie Kloss en Alessandra Ambrosio zullen opnieuw in minuscule outfits en enorme vleugels over de catwalk lopen. Ook dit jaar is er de befaamde Bright Night Fantasy Bra en de eer om deze te dragen gaat deze keer naar topmodel Jasmine Tookes.

Tijdens de show wordt er ook altijd gezorgd voor een streepje muziek en deze komt dit jaar van niemand minder dan Lady Gaga, Bruno Mars en The Weeknd. Voor Gaga is het de allereerste keer dat ze tussen de angels gaat vertoeven terwijl haar mannelijke collega’s het haar al een keertje voorgedaan hebben. Leuk weetje: Abel van The Weeknd en Bella Hadid waren een tijdje geleden nog een koppel, maar besloten hun relatie dan toch stop te zetten. Benieuwd of het feit dat Bella in lingerie rond hem zal huppelen, zal zorgen voor ongemakkelijke situaties.

Lees ook: