Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Yay! Magic Mike komt met liveshow naar Nederland

Yay! Magic Mike komt met liveshow naar Nederland

Yay! Magic Mike komt met liveshow naar Nederland

De scène waarin Channing Tatum als Magic Mike met zijn drilboor de vloer bewerkt, staat voor eeuwig in onze geheugens gegrift. Voor wie zich tijdens het bekijken van de film inbeelde dat de menige lapdances speciaal voor haar waren (geef maar toe!), hebben wij énorm goed nieuws! Channing Tatum heeft namelijk aangekondigd dat er liveshows van Magic Mike zullen komen! Yay!

Channing kondigde het goede nieuws zelf aan via een Youtube-filmpje. Zo vertelt hij dat hij elke ochtend wakker wordt in een huis vol met knappe mannen en dat hij zo op het idee kwam om het Magic Mike-concept naar buiten te brengen. Tijdens zijn uitleg zien we enkele mannen in bloot bovenlijf (duh!) de was opplooien, de afwas doen én met puppy’s knuffelen. Volgens Channing zijn er al genoeg mannenclubs in de wereld en is het nu tijd om de vrouwen een beetje te verwennen! We like!

Magic Mike Live gaat van start in maart 2017 in Las Vegas. Daarna zullen de mannen de hele wereld rondtrekken en zullen ze ook een stop maken in Amsterdam. De exacte datum is nog niet geweten, maar de mannen zijn zich enkele weken geleden wel al komen voorstellen tijdens The Ellen Show. En dat betekende blote bovenlijven, sixpacks, seksuele bewegingen en énorm veel geschreeuw. Enjoy!

(PS: let ook even op de gezichtsuitdrukking van de oudere dame. Hilarisch!)

Lees ook: