Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Yay! Is dit het nieuwe liedje van de Spice Girls?

Yay! Is dit het nieuwe liedje van de Spice Girls?

Yay! Is dit het nieuwe liedje van de Spice Girls?

Aangezien dat het ondertussen al twintig jaar geleden is dat de Spice Girls de wereld veroverden met hun hit ‘Wannabe’, was de wereld ervan overtuigd dat er een grote reünie op de planning stond. De geruchten werden al snel weggewuifd want Posh Spice en Sporty Spice, Victoria Beckham en Melanie Chisholm, waren niet geïnteresseerd om hun strakke dansoutfits weer aan te trekken. Maar nu blijken de andere drie groepsleden bezig te zijn aan hun comeback. Spannend!

Eerder werd al vermoed dat Geri Halliwell, Emma Bunton en Mel B samen een nieuwe groep hadden opgestart met de naam GEM, maar het nieuws werd nog niet officieel bevestigd. Ginger Spice, Baby Spice en Scary Spice deelden een tijdje geleden wel enkele foto’s en filmpjes op hun Instagram-pagina’s waarin ze samen een girlsnight hielden en de geruchtenmolen ging enkel nog maar harder draaien. En hoewel Geri zwanger is van haar tweede kindje, zou het trio op dit moment toch in de studio aan het werken zijn aan nieuwe muziek.

Gisteren werd plotseling een kort audiofragment van het nieuwe liedje van de meidengroep op Instagram geplaatst. Het nummer kreeg de naam ‘Song for her‘ en zou al een tijdje geleden ingezongen zijn. In juli waren er namelijk geruchten over een nieuw liedje met dezelfde titel, maar Emma Bunton zei toen in een radio-interview dat het niet hun nieuwste single was. “Wij meiden houden ervan om dingen te creëren en we hebben gewoon een beetje plezier gemaakt in de studio. Het is geen single, het is gewoon een demo die op een of andere manier naar buiten is gekomen.”

Hmm, zouden ze de waarheid spreken?

SONG FOR HER – SPICE GIRLS #SONGFORHER #SPICEGIRLS

Een video die is geplaatst door Spice Girls Fan Store (@spicegirlsfanstore) op

Melanie Chisholm zei eerder al dat ze niet geïnteresseerd was in een Spice Girls-reünie, en de reden daarvoor is enkele dagen geleden aan het licht gekomen. De voormalige Sporty Spice onthulde in een interview met lifestyleblad Attitude dat ze jarenlang gepest is door andere leden van de groep. Ze weigerde namen te noemen, maar in haar nieuwste solo-single ‘Version of me‘ vertelt ze wat er gebeurd is. “Het nummer gaat over een jongvolwassene die werd gepest en de manier waarop dat pestgedrag haar leven heeft veranderd,” zegt ze. Ze voegt eraan toe dat het probleem destijds is aangepakt. “Ze wisten wat ze hadden gedaan en hebben zich verontschuldigd”, klinkt het.

Lees ook: