Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > YAY! Dit zijn de drie finalisten van Expeditie Robinson

YAY! Dit zijn de drie finalisten van Expeditie Robinson

YAY! Dit zijn de drie finalisten van Expeditie Robinson

Wie de halve finale van gisterenavond nog niet heeft kunnen bekijken – en liever niet op de hoogte gebracht wordt door enkele spoilers –  kan dit artikeltje misschien beter voor later bewaren want de namen van de finalisten zullen hieronder verschijnen. Ok, hier gaan we…

Het was een spannende halve finale van Expeditie Robinson en de drie finalisten zijn na enkele maanden eindelijk bekend. Bertie Steur, Thomas Dekker en rapper Dio zullen volgende week donderdag strijden om de overwinning. Vooral de prestatie van boerin Bertie kwam voor vele kijkers als een verrassing, aangezien zij er in de eerste ronde al uit lag, maar al die tijd wist te overleven op Afvallerseiland. Anna Nooshin en Suzanne Klemann moesten net voor de finale het eiland verlaten en voor beide dames voelde het toch een beetje zuur aan.

Finaleproef

Volgende week strijden dus Bertie, Thomas en Dio voor de eindwinst in Expeditie Robinson en fans gaan blij zijn om te horen dat we donderdag ook al meteen weten wie de terechte winnaar is. Bij de vorige seizoenen werd de finaleproef net voor het einde afgebroken en werd de winnaar pas een week later bekend gemaakt. Dit jaar is dat dus gelukkig niet het geval. “We hoorden dat veel kijkers het vorige jaren jammer vonden dat ze een week moesten wachten op de uitslag, dus daar hebben we naar geluisterd”, vertelde presentatrice Nicolette Kluijver onlangs aan Televizier.

Copyright: Facebook: Expeditie Robinson

Copyright: Facebook: Expeditie Robinson

Dat wordt spannend dus!

Lees ook: