Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > YAY! Amsterdam krijgt binnenkort een eigen avocado-bar!

YAY! Amsterdam krijgt binnenkort een eigen avocado-bar!

YAY! Amsterdam krijgt binnenkort een eigen avocado-bar!

2016 was het jaar van de avocado-toast! Mensen leken hun ontbijtgranen en boterhammen dit jaar achterwege gelaten te hebben en voor het ontbijt én de lunch steeds opnieuw voor de populaire vrucht te kiezen. Ook restaurants en brasserieën zetten massaal het goedje op de menukaart, maar de grote droom van elke avocado-liefhebber komt binnenkort is vervulling. Amsterdam krijgt namelijk zijn eigen avocado-bar!

Chef Jaimie van Heije is nu al uitgeroepen tot man van het jaar, want hij zou namelijk volgend jaar de eerste avocado-bar in Nederland openen. De bar zal de naam Avocado Show krijgen en zal zich bevinden in De Pijp in Amsterdam. Wanneer het nieuwe restaurant zijn deuren zal openen is nog niet bekend, maar het concept zal er sowieso komen.

Avocado’s à volonté

Chef Jaimie van Heije krijgt hierbij de hulp van Ron Simpson en Julien Zaal, de twee andere eigenaren van de toekomstige bar. In de Avocado Show zal je terecht kunnen voor een ontbijtje, een lunch én een diner op basis van avocado’s. Maar dat is nog niet alles, want ze zouden graag ook een late night avocado-aanbod verzorgen. Wie dus na een paar glaasjes wijn op zoek is naar een nachtelijke snack, zou dus ook kunnen aankloppen bij de drie heren. Een geniaal idee!

Lees ook: