Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Lekker, lekker! Wraps met paprika, spinazie en worstjes

Lekker, lekker! Wraps met paprika, spinazie en worstjes

Thuis & wonen
Lekker, lekker! Wraps met paprika, spinazie en worstjes

Soms heb je geen zin om lang in de keuken te staan, maar wil je wél een lekker gerecht op tafel zetten dat niet al te ongezond is. Met wraps kun je alle kanten op, neem bijvoorbeeld dit recept met paprika, spinazie en worstjes.

Lees ook: Lekker en makkelijk recept: Mexicaanse aardappelsalade

Benodigdheden voor 4 personen:

  • 2 rode paprika’s, in reepjes
  • 2 gele paprika’s, in reepjes
  • 1 tl paprikapoeder
  • 4 teentjes knoflook, zeer fijngehakt
  • 8 dunne worstjes, bijvoorbeeld chipolata of merquez
  • 4 tortillawraps
  • 2 handje fijne spinazie
  • 4 el olijfolie en wat extra
  • 2 rode uien, in dunne ringen
  • 6 el Calvé mayonaise

Bereiding:

  1. Verhit 2 eetlepels olijfolie in een pan en bak de paprika en ui op middelhoog vuur 5 minuten. Voeg het paprikapoeder en de helft van de knoflook toe en bak op laag vuur nog 10 minuten. Voeg als het te droog wordt een paar eetlepels water toe. Het is lekker als de paprika zacht en zoet wordt.
  2. Verhit in de tussentijd nog 2 eetlepels olijfolie en bak de worstjes in ca. 8 minuten gaar en goudbruin. Keer regelmatig. Meng de rest van de knoflook met de mayonaise en voeg een beetje water toe als je de saus dunner wilt.
  3. Verwarm de tortilla’s volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verdeel het paprikamengsel over de tortilla’s. Leg de worstjes erop en verdeel er wat spinazie over. Je kunt wat knoflookmayonaise toevoegen. Rol de tortilla’s op en serveer met meer knoflookmayonaise.

Tip: lekker met een simpele tomatensalade.

Bron/beeld: CookLoveShare

Shoppen is altijd een goed idee