Je bent hier: Home > Thuis & wonen > WOW: Zo ziet het kleine meisje uit Love Actually er nu uit!

WOW: Zo ziet het kleine meisje uit Love Actually er nu uit!

Thuis & wonen
WOW: Zo ziet het kleine meisje uit Love Actually er nu uit!

Nu de feestdagen in aantocht zijn, is het misschien nog eens tijd om de kerstklassieker ‘Love Actually’ terug boven te halen. De Britse film kwam uit in 2003 en vertelde het verhaal van 8 verschillende koppels die elk op hun eigen manier omgaan met liefde. Zo ook de 11-jarige Joanna die uiteindelijk toch viel voor de charmes van de jongere Sam. En dertien jaar later is actrice Olivia Olsen helemaal niet meer dat kleine meisje.

Actrice Olivia Olsen staat voor eeuwig in onze geheugens gegrift als de 11-jarige Joanna die in Love Actually geadoreerd werd door de jonge Sam. Omdat zij helemaal geen idee had wie dat kleine kereltje was, besloot Sam om drumlessen te nemen zodat hij kon deelnemen aan het Kerstconcert op school. Joanna bracht een prachtige cover van Maria Carey’s ‘All I Want For Christmas’ die door velen bestempeld werd als ‘beter dan het origineel’. Op het einde van de film lukt het Sam dan toch om een zoen te stelen van zijn grote vlam.

Dertien jaar later hebben we Olivia niet meer in andere films gezien. De 24-jarige gaf haar acteercarrière op om een bekende singer-songwriter te worden. Naast haar baan als zangeres, sprak ze ook de stem in van Vanessa Doofenshmirtz in de tekenserie van Phineas and FerbOp haar Instagram-pagina deelt Olivia al haar avonturen.

Just because…I went hard @topshop 💁🏽

Een foto die is geplaatst door Olivia Olson (@oliviaroseolson) op

🌿

Een foto die is geplaatst door Olivia Olson (@oliviaroseolson) op

That one time @claypriskorn & I performed in London 🎵

Een video die is geplaatst door Olivia Olson (@oliviaroseolson) op

Lees ook:

 

Shoppen is altijd een goed idee