Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > WOW: Deze vrouw recreëerde de beste looks van Rachel uit ‘Friends’

WOW: Deze vrouw recreëerde de beste looks van Rachel uit ‘Friends’

WOW: Deze vrouw recreëerde de beste looks van Rachel uit ‘Friends’

De 26-jarige Brooke Shunatona is een journaliste bij de Amerikaanse Cosmopolitan en kreeg de opdracht om de meest iconische Rachel-looks uit ‘Friends’ te recreëren. Ondanks het feit dat ze enkel twee afleveringen had gezien, en ze dit ook zonder schaamte durfde toe te geven, is het haar toch gelukt om het 90’s modegevoel van Rachel perfect te imiteren. 

In onderstaande video, die jammer genoeg niet de naam ‘The One Where I Dressed like Rachel’ kreeg, speelt Brooke sommige van de meest memorabele momenten uit de show na. Ze gebruikte hiervoor kleding die ze in een tweedehandswinkel kocht en enkele pruiken die haar dat iconische Rachel-kapsel gaven. Onze favoriet? De trouwjurk!

Copyright: Brooke Shunatona

Brooke koos een paar andere belangrijke mode-momenten zoals Jennifer Aniston op de promo-poster, Rachel als serveuse en natuurlijk Rachel in haar overalls. Dit mode-onderzoek komt er op het perfecte moment aangezien de 90’s look nu populairder is dan ooit, waarschijnlijk zelfs populairder dan in de jaren 90 zelf. Wij vinden de recreaties alvast geslaagd!

Lees ook: