Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Wow: deze vrouw maakte een jurk van lichaamshaar!

Wow: deze vrouw maakte een jurk van lichaamshaar!

Wow: deze vrouw maakte een jurk van lichaamshaar!

Een jurk hoeft niet per definitie gemaakt te zijn van katoen, zijde of ander standaard materiaal. Althans, dat is hoe schoonheidsspecialiste Sarah Bryan erover denkt. Zij ontwierp namelijk een jurk van niets anders dan schaamhaar!

Kleding met een twist
De Britse schoonheidsspecialiste ontwerpt in haar vrije tijd kleding, maar dan wel kleding met een twist. Zo maakte de vrouw twee jaar geleden al een jurk compleet gemaakt van Skittles. Maar de jurk die ze nu heeft gemaakt, is samengesteld met schaamhaar en hoofdhaar van mensen.

Haar van iedereen
Op Twitter deed Sarah een oproep of mensen hun schaamhaar en ander lichaamshaar wilden inzenden. En dat werd massaal gedaan, wat de modeontwerpster de gelegenheid gaf dit idee uit te voeren en de jurk daadwerkelijk in leven te roepen.

Lady Gaga overtreffen
Een jurk als deze klinkt ons wel wat luguber in de oren, maar de schoonheidsspecialiste heeft hem niet zonder reden gemaakt. Ze legt het uit aan The Daily Mirror: “Ik besloot een poging te wagen om de vleesjurk van Lady Gaga te overtreffen. Ik wilde de titel ‘walgelijkste jurk’ van haar overnemen door via Twitter om schaamhaar te vragen.”

Bekijk de foto van deze bizarre jurk hieronder!

13529125_668422443311203_3414555533926341162_n

Foto via Facebook

Mission accomplished, toch?

Bron: Cosmopolitan

Lees ook: