Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > WOW! Het verfmerk Giani heeft verf met een marmer-look ontworpen

WOW! Het verfmerk Giani heeft verf met een marmer-look ontworpen

WOW! Het verfmerk Giani heeft verf met een marmer-look ontworpen

Marble is al een tijdje dé trend als het aankomt op interieur, accessoires en zelfs kleding. We gaven je eerder al een beetje inspiratie om marmeren-ontwerpen te integreren in je interieur, maar nu hebben we ook een manier gevonden om je favoriete producten gewoon te voorzien van een marmer-look. Het verfmerk Giani heeft namelijk een marmer-verf ontworpen. Yay!

Giani Countertop Paint is een Amerikaans merk dat speciale soorten verf ontwerpt voor je keukenbladen. In plaats van een gehele nieuwe keuken te installeren als je het oude design beu bent, geeft Giani je de kans om het oppervlak te verven. Elk materiaal krijgt een volledige make-over en het zijn helemaal geen saaie ‘kleuren’ waaruit je kunt kiezen. Onze favoriet? Marble of White Diamond!

Marmer is een natuurlijk gesteente dat ontstaat wanneer kalk zich omvormt naar kristallen door een verhittings- en verdrukkingsproces. Normaal kan dit proces enkel uitgevoerd worden door moeder natuur, maar Giani heeft nu een manier gevonden om oppervlakken een marmer-look te geven door middel van verf. In het onderstaande filmpje tonen ze hoe je het doet.

En hoewel het je enkele uren zal kosten, is het resultaat prachtig! Giani heeft 5 kleuren samengesteld: ‘Chocolate Brown’, ‘Sicilian Sand’, ‘White Diamond’, ‘Bombay Black’ en ‘Slate’. In het verfpakket van €72 zitten naast verf, ook alle benodigdheden als kwasten en rollers. Wie zelf aan de slag wil, kan het pakket hier kopen.

Lees ook: