Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Wow: Snapchat komt met een high tech zonnebril!

Wow: Snapchat komt met een high tech zonnebril!

Wow: Snapchat komt met een high tech zonnebril!

Al wekenlang werd er gefluisterd over een secret project van Snapchat, maar verder dan speculaties kwam het niet. Maar nu is het geheim dan eindelijk naar buiten gebracht en het is beter dan we hadden kunnen dromen. 

Spectacles
The Wall Street Journal bericht dat Snapchat vanaf nu Snap Inc. zal heten en zichzelf nu een ‘camerabedrijf’ noemt. De reden hiervoor is dat het bedrijf allerlei gadgets op de markt zal gaan brengen de komende jaren. En het eerste technische speeltje is vandaag onthult: een zonnebril waarmee je video’s kunt opnemen! De naam? Spectacles.

High tech sunnies
Deze high tech sunnies zijn stiekem best briljant. Want de bril is voorzien van niet één maar twee ingebouwde camera’s die 10-seconden-video’s kunnen opnemen. Wat deze zonnebril zo speciaal maakt, is dat hij beelden met een veel groter gezichtsveld dan een smartphone kan maken. De zonnebril kan namelijk video’s opnemen in een hoek van 115 graden. Evan Spiegel, CEO van Snapchat, laat weten dat de video’s hierdoor een stuk natuurlijker ogen.

Topmodel Miranda Kerr, die zich onlangs verloofde met de oprichter van Snapchat, deelde op haar Instagram al twee foto’s van de Spectacles. Bekijk de eerste beelden van de zonnebrillen hieronder.

View this post on Instagram

So excited!!!! #snap #spectacles ?

A post shared by Miranda (@mirandakerr) on

View this post on Instagram

So proud of my love ❤️?❤️#spectacles #snap

A post shared by Miranda (@mirandakerr) on

De zonnebril gaat 130 euro kosten en is in allerlei kleuren te bestellen. De Spectacles zijn voorzien van een batterij die de hele dag vol zou moeten blijven, en werken natuurlijk perfect samen met je Snapchat-account. Business Insider maakte al een video over hoe de zonnebril precies werkt en die kun je hieronder bekijken. Zou jij deze zonnebril gaan dragen?

Bron: ELLE, Business Insider, The Wall Street Journal

Bron: