Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > WOW! Nederlander geeft €3.030 aan goede doel voor Oud & Nieuw met Justin Bieber

WOW! Nederlander geeft €3.030 aan goede doel voor Oud & Nieuw met Justin Bieber

WOW! Nederlander geeft €3.030 aan goede doel voor Oud & Nieuw met Justin Bieber

Enkele dagen geleden vertelden we jullie nog dat VakantieVeilingen een uniek aanbod had voor de feestdagen, fans konden namelijk geld bieden om Oud & Nieuw door te brengen met Justin Bieber. Het bedrag strandde gisteren op €3030, al deed VakantieVeilingen daar nog een pak geld bovenop om het goede doel te steunen.

Adam Postema uit Nietap vliegt volgende week naar Miami om Oud & Nieuw te vieren met Justin Bieber. Deze echte ‘belieber’ had € 3.030 over voor de exclusieve deal die VakantieVeilingen deze week online zette voor Serious Request, maar de veilingsite verhoogde dat bedrag tot € 5.000. De winnaar én een Justin Bieber look-a-like trokken samen naar het Glazen Huis om het geld te overhandigen aan het goede doel.

Dochter blijft thuis

Niet alleen Adam en zijn vrouw zijn enorme muziekliefhebbers en Bieber-fans, maar ook hun 17-jarige dochter bezocht dit jaar al twee keer een concert van de zanger. Helaas kunnen er slechts twee mensen naar Miami, dus de dochter zal moeten thuisblijven. “Onze 17-jarige dochter vond het natuurlijk jammer, maar dat trekt nog wel bij als ze zich realiseert dat ze tijdens Oud & Nieuw het huis voor zichzelf heeft”, aldus de gelukkige winnaar. De € 5.000 voor 3FM Serious Request gaat dit jaar naar de slachtoffers van longontsteking in ontwikkelingslanden.

Lees ook: