Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Wow! Maakt dit populaire Game of Thrones-personage een comeback?

Wow! Maakt dit populaire Game of Thrones-personage een comeback?

Wow! Maakt dit populaire Game of Thrones-personage een comeback?

Game of Thrones-fans opgelet! Er was wat vertraging, maar het lijkt erop dat de opnames voor seizoen 7 nu dan toch eindelijk zijn begonnen. Fanatiekelingen houden de filmstudio in Belfast al weken nauwlettend in de gaten en onlangs werden dan eindelijk de eerste acteurs gespot. Onder hen één personage dat we al heel lang niet gezien hebben…

Let op: de rest van dit artikel bevat spoilers!

gameofthrones

 

Volgens Watchers on the Wall werd namelijk Joe Dempsie – inderdaad: Gendry – gesignaleerd op het vliegveld van Belfast. We zagen Gendry voor het laatst in seizoen 3, toen hij ternauwernood in een roeibootje ontsnapte aan het bloedritueel van ons aller Carice, die de rol van Melisandre speelt.

Afbeeldingsresultaat voor gendry melisandre

Natuurlijk, we moeten niet te hysterisch worden. Dat een voormalig waanzinnig populair Game of Thrones-acteur toevallig wordt gespot op het vliegveld vlak bij de opnamestudio, tijdens de opnames van het nieuwste seizoen, hóéft natuurlijk niets te betekenen. Maar zeiden ze dat niet vorig seizoen ook over Rory McCann (The Hound), Art Parkinson (Rickon) en Natalia Tena (Osha)?

 

Lees ook:

Bron: Vanity Fair, Watchers on the Wall.