Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > WOW: deze baan heeft Hermelien in ‘Harry Potter and the Cursed Child’!

WOW: deze baan heeft Hermelien in ‘Harry Potter and the Cursed Child’!

WOW: deze baan heeft Hermelien in ‘Harry Potter and the Cursed Child’!

Het toneelstuk van ‘Harry Potter and the Cursed Child’ gaat pas op 30 juli in première, maar afgelopen dinsdag was er al een eerste preview. 1.500 gelukzakken werden uitgenodigd om het vervolg op het zevende Harry Potter-boek als eersten te ontdekken. 

#keepthesecrets
Er werd aan de aanwezigen gevraagd om nog niets te verklappen aan de buitenwereld. Zo kregen ze bij aanvang van de show een briefje met daarop #keepthesecrets. Natuurlijk werd de hashtag vrijwel meteen gebruikt om alle geheimen via Twitter de wereld in te sturen. Verder lezen doe je dus op eigen risico!

De slimste heks
Het allerbeste nieuws is dit keer niet voor Harry Potter, maar voor zijn bff Hermelien Griffel. Zij werd in haar jaren op Zweinstein de slimste heks van haar leeftijd genoemd. Een reputatie die ze dan ook meer dan waargemaakt heeft. Tromgeroffel…

Droombaan
Hermelien werkt als advocate voor het departement ‘Regulation and Control of Magical Creatures’. Toch is dat lang niet alles. Ze is namelijk het hoofd van het ministerie van Toverkunst. You go, girl!

Bron: Flair.be

Tekst: Sandie Stroobants

Lees ook: