Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Wow! Is dit de lelijkste make-over ooit?

Wow! Is dit de lelijkste make-over ooit?

Wow! Is dit de lelijkste make-over ooit?

Heb jij ook altijd dat als je naar die make-over programma’s kijkt, de jaloezie je een beetje bekruipt? Want man, wat moet het heerlijk zijn om je gratis door professionals een prachtig kapsel en de mooiste make-up aan te laten meten.

Toch kan een make-over ook behoorlijk verkeerd uitvallen. Dat ondervond de 25-jarige Steph O’Shea uit Staffordshire. De jonge moeder had een bon gewonnen voor een gratis make-over bij Britse drogisterij Boots en besloot deze te verzilveren vlak voor de bruiloft van één van haar vriendinnen.

Smokey eyes

Ze maakte een afspraak twee uur voor de bruiloft begon. Zo kon ze zich lekker laten verzorgen en er prachtig uitzien op de bruiloft. Goeie keus, zou je denken, maar dat viel tegen.

Steph vroeg om een ‘glamorous smokey eye’ in dit was het resultaat:

Toen haar man haar kwam ophalen, schrok hij zich een hoedje. Steph heeft haar gezicht schoon gemaakt en heeft zichzelf opnieuw opgemaakt. Drogisterij Boots heeft zich inmiddels verontschuldigd en haar een tegoedbon ban 30 pond aangeboden  – eerst boden ze haar een nieuwe make-over, maar die heeft Steph afgeslagen.

Ze neemt de jongen die haar zo toegetakeld heeft overigens niets kwalijk. “De vrouw die het zou doen, was er onverwachts niet. Die jongen werd last-minute opgetrommeld en ik denk niet dat hij de juiste training heeft gehad. Ik heb met ‘m te doen,” zei ze tegen Britse krant The Mirror.

Lees ook:

 

Bron: The Mirror, Cosmopolitan UK