Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > WOW: Dit zijn de hapjes van de officiele Oscar-afterparty

WOW: Dit zijn de hapjes van de officiele Oscar-afterparty

WOW: Dit zijn de hapjes van de officiele Oscar-afterparty

De Oscaruitreikingen, we raken er niet over uitgepraat. De jurken, de speeches, de make-up, de beste film die toch niet de beste film bleek te zijn. Al deze commotie had er bijna voor gezorgd dat we de afterparty vergeten waren. Of specifieker: het eten van de afterparty.

Na al die emotionele speeches en uitleg over je outfit krijgt een mens natuurlijk honger. Dat weten ze bij de organisatie van de Oscars ook, en daarom zijn er kosten noch moeite gespaard om Hollywoods finest van iets lekkers te voorzien.

Voor de hors d’oeuvres waren er kippenpasteitjes met zwarte truffel, kleine bakjes traditioneel Amerikaanse macaroni met kaas en een enorme keus aan sushi en koude schelp- en schaaldieren.

Daarnaast konden de gasten zich te buiten gaan aan met popcorn met een gouden glitterlaagje, huisgemaakte pretzels, Oscarvormige crackers met gerookte zalm erop en drie verschillende salades.

Daar stopt het overigens niet. Voor de volgende gang werd er Wagyu-rundvlees met Marokkaanse kruiden geserveerd, naast taco’s met garnalen, mango en avocado. Verder was er gnocchi met gestoofde champignons en veganistische pasta met wortelsoep. En en er waren kreeftenhotdogs!

Uiteraard moest de avond afgesloten worden met een dessert en wie zich had volgropt met Oscar-crackers zal daar zeker spijt van hebben gehad. Er waren ruim zeven verschillende smaken ijs, red velvet waffels, poffertjes, macarons en een volledig chocoladebuffet.

 

 

Lees ook:

Bron: Cosmopolitan