Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > WOW! Deze baan op Buckingham Palace is bijna te mooi om waar te zijn

WOW! Deze baan op Buckingham Palace is bijna te mooi om waar te zijn

WOW! Deze baan op Buckingham Palace is bijna te mooi om waar te zijn

Altijd al gedroomd van een baantje op het paleis? Die droom zou binnenkort wel eens werkelijkheid kunnen worden, want Queen Elizabeth van Groot-Brittannië zoekt nog personeel!

En niet zomaar iemand om de keuken- of schoonmaak ploeg te versterken, nee, het Britse koningshuis is op zoek naar een nieuw lid voor het Anniversary Team – inderdaad ja, het verjaardagsteam.

Dit team stuurt namens Queen Elizabeth kaarten met een persoonlijke boodschappen naar mensen die een bijzondere verjaardag of een speciaal jubileum te vieren hebben. De ideale kandidaat zou dus een goede, persoonlijke boodschap moeten kunnen schrijven, die de ontvanger nog lang bij blijft.

Voor de baan als brievenschrijver word je 37,5 uur per week op Buckingham Palace verwacht, wat ons alvast geen straf lijkt. Daarnaast is het salaris ook niet slecht en hadden we al gezegd dat je elke dag in het paleis mag werken?

Dus: is jouw Engels flawless en ben jij die deadline-gedreven werknemer met administratieve vaardigheden én een vlotte pen? Solliciteer dan hier. Wie weet word je op het paleis ontboden voor een gesprek 😉

 

Lees ook:

Bron: Australian Women’s Weekly, The Royal Household