Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Wist jij dit: hiervoor kun je pindakaas óók gebruiken

Wist jij dit: hiervoor kun je pindakaas óók gebruiken

Wist jij dit: hiervoor kun je pindakaas óók gebruiken

Je gebruikt je pindakaas misschien alleen voor op brood te smeren, maar eigenlijk is dat zonde. Je kunt namelijk nog zoveel meer met dit goedje. En wel dit.

Lees ook: OMG: in dit restaurant kun je pindakaas-fonduen

De meest bekende functie is waarschijnlijk wel die om kauwgom uit je haar te verwijderen. Je stopt een flinke klodder pindakaas op de plek, laat het een tijdje inwerken en je kunt met gemak het plaksel uit je haar trekken.

Huisdier
Ook kun je het goedje inzetten om je huisdier zijn of haar medicijnen toe te dienen. Beesten zijn soms echt wel moeilijke eters, maar verwerkt in een klodder pindakaas hebben ze het vaak niet door. Handig!

Muizen
Een ander, misschien wat ongewenster, huisdier dat dol is op deze smurrie is de muis. Het is misschien een beetje zielig, maar ook pindakaas op een muizenval werkt heel goed om van deze beestjes af te komen.

Stank
Al hebben sommige mensen een grote afkeur van de geur van pindakaas, het werkt wel degelijk als je stank uit je huis wil verjagen. Het werkt zo: je stopt een paar eetlepels in een pan, zet deze op hoog vuur en voilà, de vervelende odeur zal binnen een paar minuten wegtrekken.

Wil je niets meer missen van Flair? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale aanbieding: 10 nummers voor slechts €10.

Bron: JanMagazine | Beeld: iStock