Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Wist jij dit? Broodroosters hebben kruimellades die je leven een stuk gemakkelijker maken

Wist jij dit? Broodroosters hebben kruimellades die je leven een stuk gemakkelijker maken

Wist jij dit? Broodroosters hebben kruimellades die je leven een stuk gemakkelijker maken

Je gebruikt ‘m waarschijnlijk bijna dagelijks: de broodrooster. Maar hoe vaak maak je ‘m nu eigenlijk schoon? Het kan bovendien best een klusje zijn om de kruimels er goed uit te krijgen, tót je erachter komt dat daar een speciale lade voor is.

Lees ook: Zo kan het huishouden ervoor zorgen dat je langer leeft

Als je de kruimels uit de broodrooster wil krijgen, ben je al gauw geneigd om het apparaat op de kop boven de prullenbak te houden. Om de kruimels eruit te schudden. Maar wat blijkt? Fabrikanten hebben hier echt wel over nagedacht; er is namelijk een gemakkelijke manier om de broodkruimels uit het apparaat te krijgen.

#Broodroosterkruimellaontdekker

Toen een Twittergebruiker afgelopen week een foto deelde via het sociale medium, ging er een balletje rollen. ‘Ik schud al twee jaar mijn broodrooster ondersteboven uit en vandaag heb ik dit ontdekt’, schreef hij bij een foto van zijn broodrooster. Op het kiekje is te zien dat er een laatje in de broodrooster zit dat de kruimels opvangt. ‘Dit heb ik ook meegemaakt’, reageerde journalist Sylvia Witteman. ‘Maar toen was ik 20.’

Na deze tweets bleek dat er heel veel mensen zijn die niet af weten van het geheim van de broodrooster. Op Twitter verschenen de nodige kiekjes van mensen die de kruimellade voor de eerste keer ontdekten.

Wil je niets meer missen van Flair? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale aanbieding: 10 nummers voor slechts €10.

Bron: Twitter | Beeld: iStock