Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Winston Gerschtanowitz verlaat Talpa om ambitieuze reden!

Winston Gerschtanowitz verlaat Talpa om ambitieuze reden!

Winston Gerschtanowitz verlaat Talpa om ambitieuze reden!

Just in: Winston Gerschtanowitz verlaat Talpa, het productiehuis van John de Mol na een loopbaan van twaalf jaar. Dit onthult een woordvoerster van het bedrijf aan Telegraaf.

Mediabedrijf
De televisiepresentator zal nog tot 1 augustus aanstaande werkzaam zijn bij Talpa en daarna een andere weg inslaan door zijn eigen mediabedrijf te starten.

Geweldige tijd
‘Ik heb een fantastische tijd gehad bij Talpa, geweldig samengewerkt met John de Mol en het hele team. Het huidige momentum in de digitale mediawereld vraagt om een nieuwe stap in mijn carrière,’ laat Gerschtanowitz in een reactie weten.

View this post on Instagram

Even pauze…..

A post shared by Winston Gerschtanowitz (@winstongerschtanowitz) on


Dankbaar

John de Mol laat weten ontzettend dankbaar te zijn voor de nauwe betrokkenheid van Winston bij Talpa. ‘Winston heeft als chief commercial officer een belangrijke bijdrage geleverd aan de organisatie en was een vaste baken voor adverteerders en TV-zenders’, aldus De Mol.

RTL Boulevard
Gerschtanowitz is een vast gezicht van entertainmentprogramma RTL Boulevard, en startte zijn loopbaan bij Talpa in 2004. In april 2013 trad hij toe tot de directie van het mediabedrijf. Hij gaf als chief commercial officer leiding aan de afdeling met gesponsorde programma’s zoals Koffietijd en Eigen Huis en Tuin.

Wie Winston zal opvolgen bij RTL Boulevard is nog niet bekend.

Bron: Telegraaf, Nu.nl

Lees ook: