Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > WIN: het boek De Mannentester van Heleen van Royen!

WIN: het boek De Mannentester van Heleen van Royen!

Thuis & wonen
WIN: het boek De Mannentester van Heleen van Royen!

Heb jij het boek De Mannentester van de succesvolle schrijfster Heleen van Royen gelezen? Het spannende boek is nu vertaald naar een 10-delige drameserie, die vanaf 22 april om 22:00 uur te zien is op KPN Presenteert.

Het verhaal gaat over Victoria Kramer, gespeeld door Eva van de Wijdeven. Zij speelt een 31-jarige femme fatale, die zich als Mannentester laat inhuren door echtgenotes, vriendinnen en andere belanghebbenden om hun mannen op de proef te stellen.

De verleidelijke maar ongenaakbare Victoria voelt feilloos aan hoe ze de man in kwestie moet verleiden en is in staat om als kameleon tot die vrouw te transformeren. Manipulatie, verleiding en leugens leiden naar een genadeloze ontmaskering van haar slachtoffers. In tien afleveringen ontrafelt zich ook een tragisch familiedrama, vol menselijke zwakheden, onbeantwoorde vragen en leugens.
 Met een – zowel voor Victoria als de kijker – verrassend einde. Want ook in Victoria’s leven is niets wat het lijkt, en blijkt het liegen en bedriegen niet alleen aan mannen voorbehouden.

Bekijk hieronder alvast de trailer van de spannende serie.

WIN!

Wij hebben leuk nieuws! Want om te vieren dat er van het boek een serie is gemaakt, mogen we maar liefst vijf exemplaren van De Mannentester weggeven! Lijkt dat je wel wat? Vul dan gauw onderstaand formulier in en wie weet kun jij straks deze page turner lezen!

Shoppen is altijd een goed idee