Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Wil je zien: nieuwe tranentrekker van de makers van ‘Me Before You’

Wil je zien: nieuwe tranentrekker van de makers van ‘Me Before You’

Thuis & wonen
Wil je zien: nieuwe tranentrekker van de makers van ‘Me Before You’

Waren de tissues bij jou tijdens The Fault in Our Stars niet aan te slepen? Brak je hart bij het zien van Me Before You? Dan hebben we goed nieuws voor je (en voor tissuefabrikanten): er verschijnt binnenkort een nieuwe tranentrekker in de bioscoop.

Lees ook
Ja, ja, JAAA! Netflix bevestigt: ‘Reasons Why krijgt tweede seizoen’

Van bestseller naar kaskraker
Everything, Everything is een verfilming van de gelijknamige bestseller van schrijfster Nicola Yoon. Die vertelt over Maddy, een tiener die voor zo’n beetje álles allergisch is en een niet werkend afweersysteem heeft. Omdat de deur uit gaan in haar geval levensgevaarlijk is, leeft het meisje een afgezonderd en vooral eenzaam bestaan. Maar als er een nieuwe jongen naast haar wonen, komt haar weinig spannende leven volledig op z’n kop te staan. Hij neemt haar mee op avontuur en krijgt haar zover om eindelijk de wereld buiten de muren van haar huis te verkennen. Helaas niet zonder gevaar.

Noteren maar!
De makers van Me Before You tekenden voor de productie van de film. Grote kans dus dat Everything, Everything nét zo’n emotrip zal teweegbrengen. We kunnen niet wachten, maar moeten helaas nog heel even geduld hebben: de film is vanaf 17 augustus in de bioscoop te zien.

Bekijk de trailer in onderstaande video:

Shoppen is altijd een goed idee