Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Wil. Je. Hebben! Déze supermarktketen gaat een betaalbare jacuzzi verkopen

Wil. Je. Hebben! Déze supermarktketen gaat een betaalbare jacuzzi verkopen

Thuis & wonen
Wil. Je. Hebben! Déze supermarktketen gaat een betaalbare jacuzzi verkopen

Op een warme zomeravond met een ijskoud wijntje in je eigen jacuzzi kunnen plonsen… Klinkt verrukkelijk, maar tegelijkertijd voor de meeste mensen ook enigszins onmogelijk. Een hot tub is immers niet het meest goedkope accessoire voor in je achtertuin. Gelukkig gunt déze supermarktketen de ‘gewone’ burger deze luxe wel door met een betaalbare variant te komen.

Lees ook
Churroslolly’s bestaan en zijn de beste uitvinding ooit

Sjiek de friemel, hoor!
Bij Aldi liggen vanaf begin april – da’s dus any moment! – opblaasbare jacuzzi’s in de schappen. En het ding schijnt nog behoorlijk luxe en geavanceerd te zijn ook.

Warm en knus
Het vierpersoons bubbelbad heeft een doorsnede van bijna twee meter en is 71 centimeter diep. Hij bevat daarnaast maar liefst 120 luchtstralen én last but not least een zalig warmtesysteem zodat je, wanneer de zon even niet schijnt, niet hoeft te klappertanden in je private mini-pool.

Koopje!
De prijs voor dat alles? Een luttele 400 euro. Wie meteen op de fiets wil springen om zo’n badje te scoren, wordt gewaarschuwd. Het pakket is namelijk enorm zwaar, dus één (of meerdere) shophulpjes zijn geen overbodige luxe. Wij gaan vast een plekje maken in de tuin – laat die zomer maar komen!

In onderstaand filmpje zie je precies wat het ding doet en kan. De zwijmelende voiceover-stem kun je het beste even wegdenken:

Shoppen is altijd een goed idee