Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Wijncondooms zijn hét kerstcadeau voor je single vriendin

Wijncondooms zijn hét kerstcadeau voor je single vriendin

Wijncondooms zijn hét kerstcadeau voor je single vriendin

You dirty, dirty mind. Je leest wijncondoom en denkt aan een rubbertje dat je naast bescherming tegen ongewenste baby’s ook een tipsy gevoel biedt, toch? Of aan een condoom dat naar wijn smaakt misschien. Helaas, zulke seksdromen zijn nog steeds bedrog. Wine condoms zijn gewoon superhandige dingetjes om je fles wijn die je (voor een keer) niet helemaal leegdronk, te bewaren.

Protection for wine lovers

Het leven van een single wijnliefhebber is niet simpel. Doe je een lekker flesje open, moet je die (op een rustige avond) halfvol weer in de koelkast zetten. En het is niet altijd makkelijk om zo’n wijnstop zonder morsen weer uit de fles te trekken. Gelukkig zijn er mensen in deze wereld met creatieve – en lichtelijk vreemde – breinen die dingen zoals condooms voor wijnflessen uitvinden. De leuke verpakking en de algemene hilariteit die ze sowieso zullen ontlokken, maken van wine condoms hét cadeau bij uitstek voor dat kerstfeestje met je beste vriendinnen.

Wine Condom : the protection for wines lovers #wine #winelover #winecondom #cork #protection #gadgets

A photo posted by AvinaConseil (@avina_conseil) on

De wine condoms zijn gemaakt van rubber en je kan ze twee keer gebruiken. Op Firebox koop je een pakketje van tien stuks voor iets meer dan 15 euro.

 

Lees ook: