Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Wijn thuis laten bezorgen? Vanaf nu kán het!

Wijn thuis laten bezorgen? Vanaf nu kán het!

Wijn thuis laten bezorgen? Vanaf nu kán het!

Wijn is fijn. Daar zijn we het allemaal volmondig mee eens, nietwaar? Iets minder fijn is een huisfeestje wanneer de laatste druppels wijn opgedronken en de supermarkten dicht zijn. Tot nu toe was je in zo’n situatie gedwongen op stap te gaan, maar vanaf nu is dat verleden tijd. Want er bestaat nu een ware thuisbezorgservice voor wijn. Halleluja!

De Snelle Slijter
Het initiatief komt van Amsterdammer Tibo Everaerts (23) en gaat onder de naam De Snelle Slijter. Het is een fietsservice (ja, echt waar!), die wijn aan huis levert. Tibo werkte eerst als accountmanager bij een likeurbedrijf, en daar is het idee dan ook geboren. Tegen Het Parool vertelt de jongeman dat hij zijn baan aldaar opgezegd heeft om zich compleet te kunnen focussen op zijn nieuwe bezorgservice.

Amsterdam-Zuid
De bezorgservice is donderdagavond van start gegaan, en is alleen nog meer te gebruiken door inwoners van stadsdeel Amsterdam-Zuid. (Tibo moet immers alles per fiets bezorgen!) “Zodra het loopt, wil ik uitbreiden naar Oost, zeven dagen per week open en ook ’s nachts bezorgen. Daarna wil ik uitbreiden naar centrum en wie weet volgt de rest van Nederland,” vertelt de voormalig accountmanager.

screen-shot-2016-11-11-at-14-39-15

De Snelle Slijter klinkt ons als muziek in de oren. Nu maar hopen dat er veel mensen gebruik gaan maken van deze Snelle Slijter, zodat er ook in andere delen van Amsterdam gebruik van gemaakt kan gaan worden! Cheers!

Bron: Glamour, Facebook, Het Parool.

Lees ook: