Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Oeps: verklapt Nikkie de Jager met déze hint nu al de saboteur te zijn in ‘Wie is de Mol?’

Oeps: verklapt Nikkie de Jager met déze hint nu al de saboteur te zijn in ‘Wie is de Mol?’

Thuis & wonen
Oeps: verklapt Nikkie de Jager met déze hint nu al de saboteur te zijn in ‘Wie is de Mol?’

Afgelopen zaterdag is het lange wachten van alle ‘Wie is de Mol?’-kijkers eindelijk beloond met de aftrap van het jubileumseizoen. Al weken ervoor begonnen de speculaties: wie zouden we terug gaan zien in de nieuwe reeks? En waar zou het zich afspelen? Nu die vragen beantwoord zijn, is er natuurlijk nog maar één ding belangrijk: wie o wie is de grote saboteur?

Nikkie in ‘Wie is de Mol?’

Het jubileumseizoen van Wie is de Mol? zit vol oud-kandidaten, waaronder Nikkie de Jager (26). Zij mocht opnieuw haar opwachting maken en zou dit keer zomaar de mol kunnen zijn. Volgens een YouTuber is die kans overigens best groot, want de beautyvlogger lijkt een hint verstopt te hebben in een nieuw make-upproduct.

Opmerkelijke namen

In samenwerking met het bedrijf Beauty Bay heeft Nikkie een make-uppalette gelanceerd. Je zou denken dat het product niets met Wie is de Mol? te maken zou hebben, maar niets lijkt minder waar. Iedere kleur in Nikkie’s palette heeft namelijk een eigen naam, waarvan er twee op z’n minst opmerkelijk te noemen zijn. “Underground en Plottwist”, leest YouTuber Siem een hint van iemand anders voor. “Zat Nikkie dus ondergronds en is ze dit keer de Mol? Dat zou een plottwist zijn aangezien ze vorige keer kandidaat was. Het is natuurlijk ontzettend opvallend en iemand anders gaf aan dat dit precies de twee kleuren zijn die ze later pas gaat toelichten.”

Geduld

Nikkie heeft zelf (uiteraard) nog geen verklaring gegeven over deze opvallende namen. Wat inmiddels duidelijk is, is dat de blondine de eerste aflevering heeft overleefd en de kans dus nog steeds bestaat dát ze inderdaad roet in het eten gooit. De tijd zal het moeten leren.

De tekst gaat verder onder de video.

Minder afleveringen

Onlangs onthulden de makers van WIDM een teleurstellend nieuwtje voor fans: het programma blijkt dit keer minder afleveringen te tellen dan we gewend zijn. Doorgaans zitten we zo’n negen á tien weken aan de buis gekluisterd, maar de huidige reeks bevat slechts acht afleveringen.

Lees ook
Hilarisch: dit zijn de leukste reacties op eerste aflevering jubileumseizoen ‘Wie is de Mol?’

WIDM 2019

Nikkie de Jager, beter bekend als NikkieTutorials, deed in 2019 mee aan Wie is de Mol?. Dat jaar vonden de opnames plaats in Medellin, de tweede stad van Colombia. Naast de YouTuber deden toen onder meer Robèrt van Beckhoven, Evi Hanssen en Merel Westrik – destijds de Mol – mee.

Wie is de Mol? is elke zaterdag om 20:30 uur te zien op NPO 1.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

GUESS WHO’S BACK!!!! 🧐🥰💚 let’s try this @wieisdemol.avrotros thing again… ARE YOU READY? All Stars baby!!! #widm

Een bericht gedeeld door NikkieTutorials (@nikkietutorials) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Zit jij al in een tunnel? 👀 #wieisdemol #widm #jubileumseizoen

Een bericht gedeeld door Wie is de Mol? (@wieisdemol.avrotros) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Deze kandidaten beginnen vanavond aan hun renaissance 👀 #widm #wieisdemol #jubileumseizoen #20jaarwieisdemol

Een bericht gedeeld door Wie is de Mol? (@wieisdemol.avrotros) op

Bron: Superguide.nl | Beeld: AVROTROS

Shoppen is altijd een goed idee