Je bent hier: Home > Thuis & wonen > ‘Wie is de Mol?’-fans ontdekken nieuwe hint: is Leonie de saboteur?

‘Wie is de Mol?’-fans ontdekken nieuwe hint: is Leonie de saboteur?

Thuis & wonen
‘Wie is de Mol?’-fans ontdekken nieuwe hint: is Leonie de saboteur?

Fans van ‘Wie is de Mol?’ zitten natuurlijk iedere zaterdagavond klaar voor een gloednieuwe aflevering, maar in de tussentijd houdt het speculeren niet op. En hoewel er gezegd wordt dat het een van de ingewikkeldste seizoenen ooit is, lijken molloten nu toch écht te weten wie de saboteur van het spel is. Naar wie massaal gewezen wordt, is Leonie ter Braak (39).

De hint die Wie is de Mol?-kijkers pas ontdekt hebben, is er eentje waarvoor ze flink moeten hebben graven. Maar hé, het is en blijft WIDM. In de promo voor de app die bij het spel hoort, lijkt een grote tip verstopt te zitten. Er staat namelijk een specifieke tijd op de telefoon – 10.41 uur om precies te zijn – en da’s verdacht te noemen, zo moeten molloten hebben gedacht.

De tekst gaat verder onder de video.

‘Leonie is de mol’

Al een tijdje proberen fans te ontdekken of de tijd op de telefoon willekeurig gekozen is, of niet. “Er gaat al een poos een hint rond over 10.41 uur. Hierbij is Leonie op 10 minuut 41 elke aflevering te zien of te horen”, staat er te lezen bij een nieuwe post op het Instagramaccount @wieisdemolhintsnl. “Wat niet vermeld wordt, is dat in de leader op 10 seconden een shot is waar de mol op te zien is. Bij 41 seconden zie je de grote witte letter L van een paar afleveringen terug. Ook dit kan verwijzen naar Leonie.” Dit alles bij elkaar opgeteld lijkt het wel heel duidelijk te maken dat Leonie de mol is. Haar naam is van de overgebleven kandidaten immers de enige die met de letter L begint.

De tekst gaat verder onder de post.

Lees ook
Makers ‘Wie is de Mol?’ brengen fans in de war met nieuwe hint

Moeilijke hint

Vlak voor het weekend deelden de makers van Wie is de Mol? een hint op Instagram. Op social media werd een kort filmpje gedeeld met daarbij een datum: 24 februari. Op de achtergrond van de video was een intercomgeluid te horen. Wat deze tip te betekenen heeft, zal de tijd moeten leren. Wat in elk geval duidelijk moge zijn, is dat fans compleet in de war raakten door de post.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

De kandidaten tegen de Mol… #widm #wieisdemol

Een bericht gedeeld door Wie is de Mol? (@wieisdemol.avrotros) op

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: RTL Nieuws | Beeld: AVROTROS

Shoppen is altijd een goed idee