Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > ‘Wie is de Mol?’ aflevering twee: dit zijn alle hints van afgelopen aflevering op een rij

‘Wie is de Mol?’ aflevering twee: dit zijn alle hints van afgelopen aflevering op een rij

Thuis & wonen
‘Wie is de Mol?’ aflevering twee: dit zijn alle hints van afgelopen aflevering op een rij

Hoewel de aflevering van vorige week maar lastig te overtreffen was, stelt Wie is de Mol? 2020 tot nu toe nog niet teleur. Tijd om dus weer volop in de volledige tunnelvisie te duiken. Weet je niet waar je het zoeken moet? Geen zorgen: dit zijn alle hints van afgelopen zaterdag.

Spiegelbeeld

Je herinnert je vast nog dat de opdracht in de autootjes vorige week ‘Spiegelbeeld’ als titel had. Nu verscheen Tygo Gernandt niet alleen in een T-shirt met daarop een letter in, houd je hart vast, spiegelbeeld, maar ook deze week draagt hij dit Warrior-bovenstuk. Maar wat valt op? De hele opdruk staat volledig andersom én beeldt hij hier nu ook nog de cijfers 2020 uit?

De tekst gaat verder onder de foto.

Saboteur

En zoals wel vaker schuilen er meer hints in de titels van opdrachten. Neem nu ‘Steen Rijk’. De Mol weet als geen ander dat hoe hoger de stenen, hoe meer waard ze worden. Ellie Lust en Peggy Vrijens willen maar wat graag doorlopen, dus dat zou hen minder verdacht maken als Mol. Máár: de saboteur weet natuurlijk ook dat de inzet uiteindelijk nog gehalveerd kan worden. Moeilijk, moeilijk.

Lees ook
Oeps: verklapt Nikkie de Jager met déze hint nu al de saboteur te zijn in ‘Wie is de Mol?’

Kettinkje

Dat Ron Boszhard de Mol zou zijn zou heel geniaal zijn, maar tegelijkertijd maar lastig voor te stellen. Toch wijst er een behoorlijke aanwijzing zijn kant op. Want waar lijkt de plattegrond van het lasergamen ontzettend op? Juist, de naam van de pechvogel van de eeuw. Daarnaast droeg NikkieTutorials een ketting met een nogal opvallend slotje. En laat de kist die ze over de finish moesten krijgen nu net ook zo’n grendel bevatten.

Sleutelpositie

Als penningmeester heeft Patrick nu al twee afleveringen een behoorlijke sleutelpositie. Maar maakt dat hem juist méér of minder verdacht? Hij koos immers wel voor het geld in plaats van een zwarte vrijstelling, maar het kan goed dat hij weet dat later al dit geld toch weer uit de pot gaat. Hoe dan ook, wij zijn het spoor nog behoorlijk bijster. Misschien gaan we ook maar ergens de kandidaten afluisteren aan de ontbijttafel.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Viva | Beeld: Twitter, Wie is de Mol?

Shoppen is altijd een goed idee