Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Kleine domper: extra ‘Wie is de mol?’-seizoen telt minder afleveringen dan normaal

Kleine domper: extra ‘Wie is de mol?’-seizoen telt minder afleveringen dan normaal

Kleine domper: extra ‘Wie is de mol?’-seizoen telt minder afleveringen dan normaal

Vanwege het coronavirus hebben de makers van ‘Wie is de mol?’ een nieuwe reeks nog niet kunnen opnemen. Het is dus nog maar de vraag of we begin 2021 zoals vanouds kunnen gaan genieten van strijdende BN’ers en hun molacties. Gelukkig waren de makers de problemen onbewust voor, door eind 2019 een extra verrassingsseizoen op te nemen vanwege het 20-jarig jubileum van de show. Een helemaal volwaardig seizoen is het echter – helaas voor de smachtende fans – helaas niet.

Minder afleveringen

De nieuwe reeks, die vanaf 5 september begint op NPO1, blijkt namelijk minder afleveringen te tellen dan we gewend zijn. Doorgaans zitten we zo’n negen á tien weken aan de buis gekluisterd, maar de komende reeks bevat slechts acht afleveringen.

Molboekje helaas geen misdruk

Hoe we dat weten? Dankzij een (hoe kan het ook anders) oplettende molloot. Die merkte op dat in het onlangs verschenen Molboekje slechts voor acht weken aantekeningen gemaakt kunnen worden. Nadat fans zich afvroegen of dat wel klopte en er geen foutje was gemaakt, maakte presentator Rik van de Westelaken duidelijk hoe de vork in de steel zit. “Het jubileumseizoen telt acht afleveringen”, zo schrijft hij op Twitter. Good to know.

Prachtige Italië

Onlangs onthulden de makers van de kijkcijferknaller de eerste beelden van de komende reeks, waarin duidelijk werd in welk land de kandidaten op zoek zullen gaan naar de mol in hun midden. Bella Italia it is! “Een tweede kans om de Mol te vinden…”, schreven de makers bij de video. Daarmee leek bevestigd te worden wat veel molloten al vermoeden: er is een strijd tussen voormalig deelnemers op komst.

Lees ook
‘Op déze datum start het extra seizoen ‘Wie is de Mol?’ en dít zou de eerste kandidaat zijn’

Oude bekenden

AVROTROS heeft inderdaad bevestigd dat tien oude bekenden (onder wie waarschijnlijk déze BN’er) van het programma hun opwachting zullen maken. De BN’ers zijn afgereisd naar Toscane, waar de oorsprong van de Renaissance ligt. Ze weten niet wie hun medekandidaten zijn en in hun zoektocht naar de Mol zullen ze reizen langs geboorteplaatsen en belangrijke bouwwerken van bekende Renaissance-kunstenaars, zoals Michelangelo en Leonardo da Vinci. Spannend!

Het jubileumseizoen van ‘Wie is de Mol?’ zie je vanaf 5 september iedere zaterdag om 20.30 uur op NPO1.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een tweede kans om de Mol te vinden… ? Het jubileumseizoen van #wieisdemol zie je vanaf 5 september bij @omroep.avrotros op NPO 1.

Een bericht gedeeld door Wie is de Mol? (@wieisdemol.avrotros) op

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Superguide | Beeld: AVRO-TROS