Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > OMG: ondanks corona tóch al nieuw seizoen ‘Wie is de Mol?’ in aantocht en dít is de startdatum

OMG: ondanks corona tóch al nieuw seizoen ‘Wie is de Mol?’ in aantocht en dít is de startdatum

Thuis & wonen
OMG: ondanks corona tóch al nieuw seizoen ‘Wie is de Mol?’ in aantocht en dít is de startdatum

Terwijl we volle bak in het jubileumseizoen zitten komt er op deze druilerige maandag ge-wel-dig nieuws van het ‘Wie is de Mol?’-front. Het nieuwe seizoen, waarvan vanwege het coronavirus lang de vraag was of het er überhaupt op korte termijn zou komen, gaat door! Ondanks de pandemie is er zoals altijd in het geheim een nieuwe reeks opgenomen.

Aftellen!

En daar hoeven we helemaal niet meer zo lang op te wachten. Op 2 januari 2021, iets meer dan twee maanden na de finale van het jubileumseizoen, gaat de 21e reeks in première. Dat kondigt presentator Rik van de Westelaken maandag aan in een videoboodschap. In de video spreekt Van de Westelaken de kandidaten (OMG, wie zullen het zijn?!) van de komende reeks toe. “De komende periode zullen jullie fysiek en mentaal uitgedaagd worden. Jullie zullen elkaar hard nodig hebben, maar jullie zijn ook elkaars tegenstander”, aldus de presentator.

Wie, wat, waar?

Details over de nieuwe reeks zijn nog niet bekendgemaakt. Het was nog onzeker of de opnames wel doorgang zouden vinden wegens het coronavirus. In de comments speculeren de Molloten er flink op los. Gebeurt alles op afstand? Hebben de opnames in Nederland plaatsgevonden? Ook wij zijn zó benieuwd! Nu duidelijk is dat de opnames al hebben plaatsgevonden, kan ook het speuren naar op social media-afwezige BN’ers weer beginnen. Let the name dropping begin!

Lees ook
Kijkers ‘WIDM’ op het puntje van hun stoel: ‘Ik zit gewoon te stuiteren op de bank’

Coronaproof

“Ook wij als makers moeten ons aan de regels houden, we maken tenslotte ‘maar’ televisie en vermaak”, vertelde Van de Westelaken onlangs aan NU.nl. “Het is niet noodzakelijk en dus is het ook niet noodzakelijk dat we nu met z’n allen in een vliegtuig ergens heen gaan. Zolang er strenge regels zijn, er code oranje geldt op allerlei plekken, gaan we niet. En als er meer kan, gaan we wel.”

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een belangrijke boodschap van Rik. 02-01-2021. #wieisdemol #widm21

Een bericht gedeeld door Wie is de Mol? (@wieisdemol.avrotros) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Dus… Wat doe jij 24 oktober? 📺😁#widm #wieisdemol

Een bericht gedeeld door Wie is de Mol? (@wieisdemol.avrotros) op

Bron: NU.nl | Beeld: AVROTROS

Shoppen is altijd een goed idee