Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Tóch over de grens? Beelden lijken locatie nieuw seizoen ‘Wie is de Mol?’ te verklappen

Tóch over de grens? Beelden lijken locatie nieuw seizoen ‘Wie is de Mol?’ te verklappen

Thuis & wonen
Tóch over de grens? Beelden lijken locatie nieuw seizoen ‘Wie is de Mol?’ te verklappen

Fans van ‘Wie is de Mol?’ zijn momenteel nog volop met het jubileumseizoen bezig en kijken natuurlijk reikhalzend uit naar de finale die aankomende zaterdag plaatsvindt, maar hoeven het daarna gelukkig niet lang zonder hun favoriete programma te doen. Al aan het begin van 2021 kunnen we ons weer opmaken voor een nieuwe reeks, waarvan nu al de opnamelocatie gelekt zou zijn.

Locatie nieuw seizoen ‘Wie is de Mol?’

Met een nieuw seizoen van Wie is de Mol? in aantocht, beginnen molloten vaak al vroeg met speculeren. Wie doet er mee? En waar speelt het zich af? Met de huidige coronasituatie werd massaal gedacht dat de aankomende reeks opgenomen zou zijn in Nederland, maar het lijkt erop dat de kandidaten toch zijn afgereisd naar het buitenland.

Over de grens

Als we Shownieuws mogen geloven, kunnen fans van Wie is de Mol? weer genieten van een combinatie tussen natuur en stad. De opnames zouden namelijk plaats hebben gevonden in… Tsjechië. Oplettende Nederlandse toeristen zouden tijdens een boswandeling in het land meerdere opdrachtbordjes hebben gespot, met daarop het niet te missen logo van het programma.

De tekst gaat verder onder de video.

Verdachte situatie

De beelden zouden zo’n drie weken geleden gemaakt zijn en het zou zomaar kunnen kloppen dat toen de opnames plaatsvonden of net waren afgerond. Rond die periode werd namelijk ook de startdatum van de nieuwe reeks onthuld. Daarnaast was presentator Rik van de Westelaken de grote afwezige tijdens het Gouden Televizier-Ring Gala (én liet de presentatie aan zijn neus voorbijgaan). Reken even terug en grote kans dat hij destijds in Tsjechië zat voor het nieuwe seizoen.

Lees ook
Voor de oplettende kijker: Molloten spotten de mol op de achtergrond in laatste aflevering

Eerste kandidaat onthuld?

Ieder seizoen opnieuw moeten de kandidaten tot het laatste moment geheim blijven. Toch is de naam ‘Björn’ te lezen op een van de bordjes in de beelden die in handen zijn van Shownieuws. Maar goed, meestal schrijft de productie de namen niet met de hand, dus het lijkt ons hier te gaan om wat manipulatie door de vakantiegangers zelf. Echt honderd procent zeker weten dat Wie is de Mol? is opgenomen op deze locatie, doen we natuurlijk nooit. Het kan natuurlijk ook een (bijzonder goed uitgevoerd) uitje zijn geweest van bijvoorbeeld een vriendengroep of bedrijf. To be continued

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een belangrijke boodschap van Rik. 02-01-2021. #wieisdemol #widm21

Een bericht gedeeld door Wie is de Mol? (@wieisdemol.avrotros) op

Bron: VIVA.nl | Beeld: AVROTROS, Instagram

Shoppen is altijd een goed idee