Je bent hier: Home > Thuis & wonen > #Tunnelvisie: verwarring bij fans ‘Wie is de Mol?’ door waaiers vol Chinese tekens

#Tunnelvisie: verwarring bij fans ‘Wie is de Mol?’ door waaiers vol Chinese tekens

Thuis & wonen
#Tunnelvisie: verwarring bij fans ‘Wie is de Mol?’ door waaiers vol Chinese tekens

Natuurlijk moest er dit jaar een opdracht komen waarin dé identiteit van de Mol al vroeg in het seizoen ontdekt kon worden. Maar ‘Wie is de Mol?’ zou ‘Wie is de Mol?’ niet zijn als het niet een tikkie ingewikkeld zou zijn. Want de waaiers in WIDM vol Chinese tekens maakten over het algemeen meer indruk dan de storm van gisteren.

De rest van de opdrachten waren ook wel aardig. De kandidaten moesten in een theater verschillende knipogen naar vorige seizoenen zien op te lossen. We zien oud-Mollen, oude spellen en vooral heel veel chaos. Johan stoot weer onhandig tegen een laser aan, dia’s verdwijnen en al met al zijn ze vooral goed in Mario spelen. Toch zien fans ook een hint: want was de titel van de opdracht niet ‘aangeraakt’? En wie raakt de laser aan behalve Johan? Juist, Nathan (we zitten in een tunnel sorry).

De tekst gaat verder onder de tweet.

The Passion

Daarna moeten de kandidaten de WIDM-letters verzamelen door over een chaotische markt te fietsen. Miljuschka is vooral blij dat ze haar ‘Buddy’ weer even kan spreken en wat Nathan en Johan aan het doen zijn is een raadsel. Team Leonie fietst de longen uit het lijf en de presentatrice is dan ook not amused wanneer Buddy zich afvraagt waarom ze geen envelop hebben gevonden.

De tekst gaat verder onder de tweets.

Lees ook
Opdracht in aflevering 3 van Wie is de Mol? werd ter plekke verzonnen

WIDM waaiers

Belangrijk deze aflevering was natuurlijk hét moment om als kijker de Mol te kunnen ontmaskeren. En dat gebeurde in de opdracht met de waaiers. Kijkers staren zich dan ook blind naderhand op alle Chinese tekens. Maar de productie houdt iedereen weer goed voor de gek. Zo is op één te lezen ‘de Mol is een vrouw’, terwijl de ander ‘de Mol is een man’ als opdruk heeft. Slim, heel slim. Daarnaast is ‘soms ben je een middenvelder’ te vinden op een van de exemplaren. Is dit weer een verwijzing naar Nathan? (Tunnel, we said it.) Alle hints nog op je gemak nalezen? Dat kan hier. En ja, Johan, euh zorgde niet voor fans door deze opdracht, laten we het daar maar op houden. Al met al zullen we waarschijnlijk nooit achter de ware identiteit van de Mol komen door deze waaiers.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: VIVA.nl | Beeld: still

Shoppen is altijd een goed idee