Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > ‘WIDM’-fans weten na terugdraaien stemvervorming 100% zeker wie de Mol is

‘WIDM’-fans weten na terugdraaien stemvervorming 100% zeker wie de Mol is

Thuis & wonen
‘WIDM’-fans weten na terugdraaien stemvervorming 100% zeker wie de Mol is

Het aftellen is nu écht begonnen: aankomende zaterdag krijgen we ein-de-lijk te horen wie de saboteur van het huidige ‘Wie is de Mol?’-seizoen is. Al weken zijn fans aan het speculeren, maar het lijkt steeds duidelijker te worden wie het is. En dat heeft allemaal te maken met het moment waarop de kandidaten een een-op-eengesprek met de Mol mochten voeren.

In de laatste aflevering voor de grande finale in het Amsterdamse Vondelpark kregen de overgebleven deelnemers van Wie is de Mol? de mogelijkheid om te kletsen met de Mol. Hoewel velen in eerste instantie dachten dat het ging om een automatisch spraakprogramma, bleek dit niet het geval. Er was gebruik gemaakt van stemvervorming en dat wetende hebben molloten hun pijlen nog maar op één persoon gericht.

Let op, spoilers!

Hoewel meerdere hints al Rob Dekay zouden ontmaskeren – zo zouden zijn tatoeages overeenkomen met de opdrachten – wijst ook deze aanwijzing weer regelrecht naar de muzikant. Waarom? Nou, omdat hij luid en duidelijk te horen zou zijn aan de telefoon.

Stemvervorming WIDM

Een diehard molloot heeft namelijk audiofragment helemaal terug proberen te zetten naar het origineel. En wat je dan hoort, daar is geen twijfel over mogelijk. Het is Rob die de andere kandidaten probeert te misleiden en naar de kistjes zonder geld wilde sturen.

Lees ook
Kijkers ‘Wie is de Mol?’ denken saboteur ontmaskerd te hebben door déze ene hint

Twijfels

Heb je nog twijfels? Luister dan zelf maar eens. De gebruiker op Twitter, Arie Storm, laat ook nog zien dat er écht geen sprake kan zijn van een automatisch tekstprogramma. Hij laat ook nog de onbewerkte versie horen, waarin alle achtergrondgeluiden nog niet zijn weggefilterd. Rob lijkt dus de enige echte Mol te zijn dit jaar. Of zijn er toch twee Mollen in het spel? Zaterdag zullen we in ieder geval uit ons lijden verlost worden. Spannend!

Vier finalisten

Waar er normaal gesproken drie bekende Nederlanders in de finale van Wie is de Mol? staan, wordt het huidige seizoen afgesloten met vier kandidaten. Of dat betekent dat het jubileumseizoen een Mol, een winnaar en twee verliezers kent? Dat valt nog te betwijfelen. Het is overigens niet de eerste keer dat het spel eindigt met vier deelnemers; eenmaal eerder stonden er vier BN’ers in de slotaflevering. Dat gebeurde aan het einde van het seizoen dat zich in Thailand afspeelde, en actrice Inge Ipenburg de grote bedrieger bleek te zijn. Radio-dj Paul Rabbering kwam die reeks als winnaar uit de bus, en presentatrice Renate Verbaan én actrice Eva van der Gucht moesten helaas als verliezers vertrekken. Geen twee Mollen dus, maar goed, dat zegt niets over het mogelijke verloop van de huidige en tevens twintigste reeks…

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Aftellen tot aflevering 9. Zet nog snel je punten in op de app, voordat je te laat bent… #widm #wieisdemol

Een bericht gedeeld door Wie is de Mol? (@wieisdemol.avrotros) op

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: VIVA.nl | Beeld: still

Shoppen is altijd een goed idee