Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Makers ‘Wie is de Mol?’ brengen fans in de war met nieuwe hint

Makers ‘Wie is de Mol?’ brengen fans in de war met nieuwe hint

Thuis & wonen
Makers ‘Wie is de Mol?’ brengen fans in de war met nieuwe hint

Het jubileumseizoen van ‘Wie is de Mol?’ is volop aan de gang. Inmiddels is het aantal potentiële saboteurs al flink uitgedund en zijn er nog maar vijf kandidaten in de race. Fans van het programma speculeren er al weken op los en krijgen nu – naast alle hints in de afleveringen – een extra tip cadeau van de makers. Maar wat deze te betekenen heeft, kunnen molloten maar lastig ontfutselen.

Op de socialmediakanalen van Wie is de Molis een cryptische hint opgedoken. Het gaat om een kort filmpje dat begint met het welbekende logo van het programma, gevolgd door een datum: 24 februari. Op de achtergrond is een omroepgeluid te horen, namelijk dat van Schiphol.

Makers ‘Wie is de Mol?’ stuurt kijkers alle kanten op

Op Instagram wordt massaal gereageerd op de gloednieuwe hint, maar lijken fans niet tot één antwoord te kunnen komen. “Wordt er ergens op een station een boodschap over de intercom gedaan door de Mol?”, vraagt een fan zich af, terwijl een ander zekerder lijkt te zijn van haar zaak: “De Mol landt as maandag op Schiphol? Laat Miljuschka nou in Mexico zijn! She has to come back one day.” Andere volgers van het account denken dat het misschien om de verjaardag gaat van de saboteur of dat er op die dag onthuld wordt dat er nog een reeks komt met onbekende Nederlanders.

Maandag

Waar kijkers ook van in de war raken, is dat de datum – 24 februari, dus – op een maandag valt. “Komt WIDM niet op zaterdag?”, schrijft iemand. Een ander denkt graag mee: “Extra aflevering?”

Lees ook
Zien: dit zijn de grote liefdes van alle ‘WIDM’-kandidaten 2020

NS of Schiphol?

Ook denken sommige molloten dat het niet het omroepgeluid van Schiphol is, maar dat van de NS. Deze twee lijken inderdaad op elkaar, maar na een rondje YouTube lijkt het toch echt te gaan om de intercom van de luchthaven.

De tekst gaat verder onder de video.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

24.02 #widm #wieisdemol

Een bericht gedeeld door Wie is de Mol? (@wieisdemol.avrotros) op

Het omroepgeluid van Schiphol dat ook in bovenstaande video te horen is:

Het omroepgeluid van NS:

De kandidaten die nog te zien zijn in ‘Wie is de Mol?’:

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

👀

Een bericht gedeeld door Wie is de Mol? (@wieisdemol.avrotros) op

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Beeld: AVROTROS, Instagram

Shoppen is altijd een goed idee