Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Kijkers ‘Wie is de Mol?’ denken saboteur ontmaskerd te hebben door déze ene hint

Kijkers ‘Wie is de Mol?’ denken saboteur ontmaskerd te hebben door déze ene hint

Thuis & wonen
Kijkers ‘Wie is de Mol?’ denken saboteur ontmaskerd te hebben door déze ene hint

De schok was groot bij de ‘Wie is de Mol?’-kandidaten toen hun hoofdverdachte het spel moest verlaten. Want wat nu? En een nog betere vraag: hoe kan iedereen er nog inzitten, terwijl ze het zo fout hadden? De verdenkingen gaan dan ook alle kanten op, maar kijkers van ‘WIDM’ denken nu door déze hint de Mol te hebben ontmaskerd.

Let op, spoilers!

Tijdens de fietsopdracht lijken alle pijlen naar Buddy te wijzen. Vrij letterlijk, want terwijl de voormalig GTST-acteur stilstaat om te bellen, zien we op de muur duidelijk ‘smol’ geschreven. Is dit een hint dat hij weleens de Mol kan zijn of puur toeval? Op Twitter zijn de meningen verdeeld. “Goed bedacht, maar het is geen goede hint want Miljuschka en Rob hadden ook iemand anders naar die locatie kunnen sturen”, luidt een van de vele reacties. Een andere kijker ziet weer een ander verband. “En Buddy is klein = Smol.”

Mol ontmaskerd

Maar of de Mol hier ook echt mee ontmaskerd is, dat geloven we niet helemaal. In de volgende opdracht staat een vrijstelling op het spel, die de kandidaten kunnen verdienen door slim te spelen. Leonie vist achter het net en geeft daarbij een heerlijke blik des doods. Nathan en Miljuschka zijn nog over en het is de tv-kok die er met de groene schijf vandoor gaat.

De tekst gaat verder onder de tweets.

Lees ook
Makers ‘Wie is de Mol?’ brengen fans in de war met nieuwe hint

Brug te ver

Vervolgens dachten de makers: weet je wat we doen, lekker de kandidaten op een glazen brug laten lopen. Witzenhausen zag dit niet zo zitten en bleef met haar hoogtevrees aan de kant. Maar het grootste raadsel deze aflevering was toch wel hoe de hoed van Rob in godsnaam op zijn plek bleef zitten, terwijl het waait van alle kanten. Lijm? Klittenband? Is het onderdeel van zijn hoofd geworden? In ieder geval, zowel de kijkers thuis als de kandidaten zijn nog geen steek verder in de zoektocht naar de Mol. Dat wordt wat volgende week.

De aflevering gemist en terugkijken? Dat kan hier.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: VIVA.nl | Beeld: still

Shoppen is altijd een goed idee