Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Zou het? Makers ‘Wie is de Mol?’ hinten tóch op opnames in het buitenland

Zou het? Makers ‘Wie is de Mol?’ hinten tóch op opnames in het buitenland

Zou het? Makers ‘Wie is de Mol?’ hinten tóch op opnames in het buitenland

Van Georgië tot Colombia en China: traditiegetrouw vinden de opnames van ‘Wie is de Mol?’ in het buitenland plaats. Nóg iets wat door het coronavirus zomaar eens niet door zou kunnen gaan. Maar Rick McCullough, de regisseur van het populaire programma, hint dat het misschien tóch gaat gebeuren.

‘Wie is de Mol?’ 2021 tóch in het buitenland?

Op Instagram plaatst de regisseur een foto van een paspoort met daarop een mondkapje. “Ik kan nog niets beloven, maar wij gaan het proberen”, schrijft Rick bij het kiekje. McCullough laat weten dat ze het “moeten proberen” en dat ze het de fans van Wie is de Mol? “verschuldigd” zijn.

Voorbereidingen gestaakt

De voorbereidingen voor het nieuwe seizoen van Wie is de Mol? werden halverwege april stilgelegd vanwege het coronavirus. Normaal gesproken wordt het nieuwe seizoen in mei opgenomen en zouden de deelnemers en crew vorige week al vertrokken zijn. Of dat dit jaar door kan gaan, was in april nog niet bekend.

Niet bevestigd

Een woordvoerster van AVROTROS kan maandag niets bevestigen over het nieuwe seizoen. Ze laat aan BuzzE weten dat de omroep erg hoopt dat de opnames dit jaar kunnen doorgaan. “We doen hard ons best en onderzoeken dan ook veel verschillende mogelijkheden en scenario’s. Welke scenario’s dat precies zijn? Daar kan ik niks over kwijt. Voorop staat dat we de eventuele reis op een veilige en verantwoorde manier moeten kunnen maken. Voor zowel crew als kandidaten.”

Fingers crossed

McCullough liet eerder al op zijn Instagram-pagina weten te hopen dat alles gewoon door kan gaan: “Er zijn belangrijkere dingen in de wereld, dat snap ik, MAAR IK WIL SEIZOEN 21 FILMEN. Zo! Dat is eruit”, schreef hij toen.

Lees ook
Dít was de enige vraag die Buddy Vedder fout had in de finale van ‘Wie is de Mol?’

Extra seizoen

Na de finale van het afgelopen seizoen van Wie is de Mol? werd bekendgemaakt dat er dit jaar in de zomer een extra seizoen zal worden uitgezonden om het twintigjarig jubileum te vieren. Voor deze extra editie is alles al opgenomen.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Ik kan nog niets beloven maar wij gaan het proberen. #wieisdemol #widm #widm21 #staysafe #gottotry #weoweittothefans

Een bericht gedeeld door Rick McCullough (@richardkingmccullough) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

… er zijn belangrijkere dingen in de wereld, dat snap ik, MAAR IK WIL SEIZOEN 21 FILMEN. zo! dat is er uit. #widm #wieisdemol #widm21 #klaarmetditgedoe #staysafe

Een bericht gedeeld door Rick McCullough (@richardkingmccullough) op

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: NU.nl, ANP | Beeld: AVROTROS, Instagram